Temat: News
Zobacz pojedynczy post
stary 06-02-2006, 17:48   #607
Paco88
Użytkownik Forum

Paco88's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Żory

Stan: Rookstayer
Profesja: Elite Knight
Gildia: ~~
Świat: Iridia
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez berger
P.S. Chris lubie cie ale tym jednym postem zalecialo wazelinka . Mam nadzieje ze nie wezmiesz tego zabardzo do siebie . Wez tez pod uwage ze postawa neutralna moze byc czasem niezbyt ok. Ja sam bylem neutral ale w tej war bym chcial walczyc po stronie Arc. Nie wiem ale przypomne ci sytuacje kiedy to No Remorse zapytalo sie ciebie czy twoja gildia pomoze im w wojnie powiedziales ze tak... lynx zabil dousa a ty odwrociles sie od nich. Podobnie z IF powiedziales ze jak beda potrzebowac pomocy twoja gildia im pomoze a kiedy przegrywali...
Mowiles ze za neutral beda nas szanowac wtedy ale oni poprostu moze postzregali nas jako tchorzy i sie nie liczyli bo przypomnij sobie jak wpadles do cyclo i cie z niego po wojnie IF vs Arc "wyprosili" (mnie rowniez ). Nie bierz tego do siebie nie neguje cie tylko pisze obiektywnie co nie zmienia mojego stosunku do ciebie, bo ja ci zycze jak najlepiej w koncu bylem od Ch*j czasu w twojej gildi a to o czyms swiadczy .
Chyba zapomniałeś o jednej rzeczy, mialem slaby kontakt z arcanium i jak tez napisales zdarzaly sie sytuacje, w których zostalismy "wypraszani" z expowisk, tak to prawda , mielismy dolaczyc do NR nasza gildia, w ktorej bylismy my kilka osob oraz RL team yamahati i rondla, czyli GROH, Lassat, Last Smitter, Pothi itd, oni na poczatku byli chetni dolaczenia do NR, ale w ostatecznosci postanowili dolaczyc do Arcanium jako ze tam byli ich RL kumple, w takiej sytuacji nie mogłem walczyć z żadną z gildi, bo jak mogłem walczyc z kumplami? wiem wiem, wielu chcialo walczyc, min Hapat, nie zabranialem walczyc, to byla wasza wola czy dolaczycie i nie , nie odwrocilem sie od Lynxa nadal z nim rozmawiałem i miałem dobry kontakt nawet po wojnie, urwał mi sie on z powodu jego delete'a.

I prosiłbym, jezeli masz jakies niepewnosci kieruj je do mnie w grze, bo tutaj nie masz czego pokazywac, a co do tego co napisales powyzej, ja nie mialem zmaiaru sie nikomu podlizywac, moze to tak zabrzmiało, ale ja swoje wiem, pozdr

PS, dzieki rondel za wsparcie, wiem o tym że szykowaliscie sie na moją gildie, a ja świadomy waszej mocy, rozbilem ją i zrobiłem skromniejszą, jak widać zrobiłem dobrze i ciesze sie tym co mam.
Dzieki też za potwierdzenie tej informacji z DL'ami, teraz widać, że nic nie wymyslam na poczekaniu, a kazda moja decyzja jest dobrze przemyślana, powodzenia w grze w\e , bye
13:29 Lordnazgul [120]: ill go soon to eat
13:29 Chris'Ronaldo [117]: im already eating
13:29 Lordnazgul [120]: lal im not eat in front of the computer xD
13:30 Lordnazgul [120]: i need have 2 hand to kiil dragys and dls
13:31 Chris'Ronaldo [117]: i need just leg
13:31 Chris'Ronaldo [117]: to use exura
13:31 Lordnazgul [120]: leg????
13:32 Lordnazgul [120]: aaa left hand u mean?
13:32 Chris'Ronaldo [117]: lol its joke
13:32 Lordnazgul [120]: xD

Ostatnio edytowany przez Paco88 - 06-02-2006 o 17:54.
Paco88 jest offline