Zobacz pojedynczy post
stary 06-02-2006, 18:17   #96
Glin
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 06 02 2006

Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vaikor
Hehe Glin

Hurricane to koledzy Fire z Titani Ty do nich łączyłeś po tym jak Darth Torax, 85 rp wyrzucił Cie z tombu tylko dlatego żeby Cie nie ruszali sam mi mówiłeś że oni mają pakt z Fire tzn Hurricane, a o tym że walczycie powiedział mi były Hurricane member

Zawsze będe uważał Cie jako mojego kolege Glin Hope to see you on the battlefield

Tak Hurri miał ugode z Fire, ale tylko taką że sobie nie utrudniają życia Nigdy nie było mowy o wspólnej wojnie przeciw wam. To że dołączyliśmy to tylko wasza zasługa.

Jak wytłumaczysz zabicie naszego membersa na expie i zastraszanie go? Jak wytłumaczysz ciągłą nagonke na nasza gildie? Jak widac kolegów mam nawet w Tengu , co nie znaczy że po ich stronie bede walczył, podobnie było z Hurri i Fire.

Darth i ja może mieliśmy jedno nieporozumienie, ale szybko się wyjaśniło. Zreszta zawdzięczam mu brak jednego deda w opisie (jeszcze raz thx Darth za uratowanie dupy na Banhiee quescie ).

Szkoda że wojenne losy są tak zagmatwane. Ale bądź pewnien że nie zawacham się przed użyciem na Tobie mojego SD power, hehe, zreszta wiem że Ty nie zawachasz się przed użyciem swojego na mnie.
Jan 28 2006, 22:21:29 CET Killed at Level 24 by Vodka

Ostatnio edytowany przez Glin - 06-02-2006 o 18:19.
Glin jest offline