Temat: News
Zobacz pojedynczy post
stary 06-02-2006, 18:24   #609
Gregoire
Użytkownik Forum

Gregoire's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Lodz

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rondelman
Niemasz zielonego pojecia co mowisz, wiec przestan "mądrze prawic" ok? bo jak twierdzil Mark Twain ktorego cytat przytoczylem w zwiazku z pewna osoba na tym forum prezentujaca podobny zasób informacji na temat wojny i Iridii (czyli Zerowy)
"Lepiej nic niemówić i wydawać się głupcem, niż powiedzieć coś i rozwiać wszelkie wątpliwosci"
Ja wątpliwości już niemam, a ci co są wtajemniczeni maja swoje zdanie i tylko na tych ludziach mi zależy, natomiast ciebie mam gdzies pomiędzy udami a nerkami

Oczywiscie Panie Rondelman ja nie mam pojecia o czym mowie, na temat wojny tez nic nie wiem a moj zasob informacji czerpie z ksiazki kucharskiej. Jednie Ty wszystko wiesz i wszystko widzisz. Zakladam ze te tajne informacje sa gromadzone przez Opus Dei. Jesli uznasz ze wszyscy tutaj na forum jestesmy gotowi to nas olsnisz swoia wizja swiata.
Ciekawy cytat wkleiles ale chyba znasz tylko cytat i nic poza tym.
A propo wydaje mi sie ze gdzies pomiedzy udami a nerkami masz glowe.

Cytuj:
A co do twojego ilorazu inteligencji to przestan sie nim szczycic, albo odrazu powiedz ile on wynosi, to porownamy z moim
Sry ze tak po tobie jade ale niemasz pojecia co piszesz i ktos musial ci to uswiadomic
Jak mowilem jestem tylko skromnym barbarzynca Mosc Panie i nie chcialem urazic twej madrosci.
Przeciez wszyscy my prosci ludzie tutaj zgromadzeni wiemy, ze Tys najmadrzejszy, Tys najpiekniejszy, Tys najlepszy.
Wiemy przeciez my lud prosty zes dostal misje od Boga zeby nam to wszystko uswiadomic.
Twoje imie bedziemy glosic w chwale!!!!!!!!

Cytuj:
Chris: bylem w domq na RL u Kisi jak byliscie na tych Dlach i powiem tak, wielu innym ludziom Yama pozwolil by pasc, biorac pod uwage ze mogl zgarnac EQ na ~80k (albo i wiecej) bez zadnych konsekwencji, ale tka sie niestalo.
Czyli nie tylko twa chwale ale takze chwale zacnego rycerza Hama aka. Kisia bedziemy musieli glosic. Nie pozwolil pasc Chrisowi - chwala mu za to. Ale ten zacny rycerz pozwala pasc innym rycerzom przemierzajacym krajny, a nawet bez przyczyny pomaga w im w robieniu teleportow do swiatyni.
Jeden dobry uczynek kontra setki zlych. Trubadurzy i bardowie beda mieli ciezki orzech do zgryzienia.

Cytuj:
A co do mnie, to ja niegram juz w ta gre od dawna, ja się nią bawie, robie co mi sie tylko podoba ale majac na uwadze dobro innego gracza (nie wszystkich ale nikt nie jest doskonaly)
A najbardziej pewnie Cie bawi robienie PA, zabijanie i huntowanie ludzi bez przyczyny (oczywiscie dla dobra tego gracza). Idelnym przykladem jest "Sir Grodek" oraz Berger aka "bentero".

Cytuj:
wiec mam daleko w D... co o mnie ludzie mowia

Tak trzymaj!!! Pamietaj liczysz sie tylko Ty i Twoje Ego.

Cytuj:
I NIEUCIEKLEM Z ARCANIIUM RAZEM Z RL TEAMEM, a wy sobie myslcie co chcecie...
Przeciez wiemy ze nie uciekles, odszedles z tamtad z wlasnej nieprzymuszonej woli bo czules sie spelniony. Tylko Ci cholerni Niemcy gdyby nie oni.......

Cytuj:
Signed Rondel (FILOZOF)
O moj Panie, o pomste do nieba to wola - spotkalem tylko jednego (prawdziwgo) filozofa w swoim zyciu - aczkolwiek moge Ci zagwarantowac ze nie byles to Ty.

C.P. Baudelaire
Gregoire jest offline