Temat: News
Zobacz pojedynczy post
stary 06-02-2006, 20:01   #612
Gregoire
Użytkownik Forum

Gregoire's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Lodz

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paco88
@ UP, Czy ty aby, nie urodziłes sie w epoce średniowiecza? Wyglądało to jakbyś żartował , nie wime jak reszte uzytkownikow ale mnie tu nic nie rozbawilo no cóz
Zapewniam Cie ze nie urodzilem sie w epoce srednioiwecza, chociaz moj psychiatra nie jest do konca pewny.
Nie chodzi mi o to zeby to co pisze mialo rozbawic czytelnikow tegoz oto forum. Chodzi mi raczej zeby dac im cos do myslenia.
Zapewnic Cie moge rowniez ze przeczytalem ok 90% wszystkich postow (100% z ostatnich kilku tygodni) oraz to ze jak sadze jestem dobrze poinformowany w tym co sie dzieje na Iridi.
Czytajac poprzednie posty - napisane calkiem normalnie oraz przedstawiajace liczne oraz mocne argumenty - spotykaly sie z liczna dezaprobata Pana Rondelmena oraz jego pomazancow. Postanowilem napisac cos innego laczac elementy sarkazmy, ironi oraz satyry. Nie jestem moze poeta ale wydaje ze w niektorych moich postach udaje mi sie przedstawic sytuacje na Iridi w krzywym zwierciadle.

Btw. Moimi postami nie chcialem Cie urazic (Chrisa). Po prostu denerwuje mnie troche Twoja postawa w stosunku do Rondla ~i jego rl teamu (Byc moze w stosunku do Ciebie so wporzadku ale w stosunku do innych zachowuja sie delikatni mowiac nieodpowiednio ).
Kiedy trzeba chwalic, chwale. Kiedy trzeba krytykowac to krytykuje.
Jak na Iridi jest tak cool i sami cool ludzie sa w Arc~ to dlaczego co chwila ktos ma hunta od nich.
Arcanium powinno jako najsilniejsza gildia propagowac pokoj, spokoj oraz zwalczac PA (lub chociaz samemu sie z tym nie afiszowac). Wtedy zjednaloby sobie serca wszystkich ludzi na servie i by mieli poparcie w kazdej wojnie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Berger
Mnie to troszke rozbawilo xD... Grzesiu se chyba wziol all zabardzo do serca
Do serca ja sobie nic nigdy nie biore . Chyba ze jestem naprawde zly to wtedy staje sie EVULL

C.P. Baudelaire
Gregoire jest offline