Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lassat
Gregoire: Ty naprawde niewiesz o czym mowisz, a na dodatek myslisz ze jak poczytasz forum tibia.pl to odrazu wszystko wiesz a tu nawet polowy niepisze.
|
No pewnie tylko wasz rl team wszystko wie.
I powiedz mi gdzie ja napisalem ze swoja wiedze czerpie z postow na forum???
Stwierdzilem ze przeczytalem wiele postow, posiadajacych walor spojnosci podparty faktami ktore wasz rl team krytykowal.
Cytuj:
A Berger to moze tylko podziekowac "ogorkowi" z forum bo mial niewypazona gebe
|
Aha... czyli Berger ma hunta za to, ze ktos postowal na tym forum, mimo ze Berger nie ma wplywu na to co ten ktos postuje (poza tym byl w W. Brytanii).
No rzeczywiscie to nie jest Power Abusing.
Btw. Jesli ktokolwiek ma hunta za wyrazanie wlasnej opinii, to widac co soba reprezentuja ludzie ktorzy tak sie zachowuja. To jest poprostu oznaka niedojrzalosci psychicznej i wyladowywanie swoich frustracji na innych, gdyz nie potrfi sie tego zrobic przy uzyciu slow na forum.
Pojedz do Chin, stan przed budynkiem chinskiego parlamentu i pocznij krytykowac ustroj politczno-gospodarczy Chinskiej Republiki Ludowej.
Moze jesli na wlasnej skorze poczujesz co to jest power abusing, bo chyba zes tego nie doswiadczyl zmienisz zdanie.
Niektorzy powiedza ze nie mozna porownywac sytuacji w chinach do sytuacji w grze. Jednak czym jest nie moznosc wyrazania wlasnej opini - zwyklym terrorem.
Cytuj:
Rondel PA? HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA fajnie ze mi nic o tym niewiadomo,
|
Swoj broni swego, wiec sie Tobie nie dziwie. PA i zabijanie ludzi za posty na forum staly sie dla was czyms normalnym. Juz nie sami pewnie nie wiecie czy to co robicie to jest PA czy nie.
.................................
Gratki wykonania ani~