Zobacz pojedynczy post
stary 06-02-2006, 23:37   #20
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Pozwole sobie zaczac od konca :
Cytuj:
Wiesz - w Green Street Hooligans faktycznie leja sie tylko sami ze soba ALE TO FIKCJA! Tutaj jest prawdziwe zycie stary. Wake up
Nie ogladalem jeszcze Hooligans~.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ville Vallo
Yeah, fantastic dude. Teraz to naprawde do***ales.
Ty chyba nie slyszales prawdziwych chuliganach.
"Ci prawdziwi" jak sie schleja i zlapia faze to biegaja po "wrogich osiedlach" "wrogich klubow" i lapia niewinne osoby robiac im krzywde.
Przyklad? Kumpel mi opowiadal jak na osiedlu zlapali jakiegos chlopaka i poskakali mu po nogach w jakiejs klatce schodowej. Ich mordy? Yeah, right.
Tak samo moze zrobic banda tzw "blokersow", czy innych debili - wcale nie musza chodzic na mecz.

Cytuj:
Ustawki prawdziwej nie widzialem i nie mam zamiaru, ale w jednej bijatyce bralem udzial (przypadkowo) i tego pozalowalem. Wiec powiem - "hooligani sa be!" bo taka prawda i ch..
Nie mowie, ze chuligani sa "good" czy cos podobnego. Sam tego nie popieram, ale skoro mowimy juz o "chuliganach, ktorzy bija sie/innych po meczu", mowmy tez o innych... Zebys mnie zle nie zrozumial - jesli kibole tluka sie po wlasnych mordach, niech robia to dalej. Nie popieram (chyba nie do konca dobre slowo...) za to tych, ktorzy "mieszaja" do tego postronne osoby.