Co wy w ogole gadacie, ze jakies strzaly maja 25 atk a belty 30 o_O
Czy to jest gdzies napisane? NIE !
@Markizek666
"Vil slime ma troszke lepszy def od rotka ale slaby"
Mi sie wydaje ze slime to w ogole defa nie ma ;/ (nawet jednego punkta)
Glupiego szkieleta czy ghula nieraz nie uda mi trafic a w slima zawsze wchodza hity i to praktycznie same duze (50+ z arrows)
"No wiesz raczej mogl wejsc to jak ty na 50 skillu z belta w DSa za za 101 to czemu knight z 74 swordem nie moze za 11 w DSa. Heh... widac masz małe doświadczenie w tibi jeszcze...."
Za 11 to pewnie moze xD

Ale powaznie jesli nie zobaczylbym filmu (lub w grze) to nie ma takiej opcji, zebym uwierzyl w to, ze knight z takim miernym swordem (serpent) byl w stanie uderzyc dsa za 100+ przy skillu ~70 (a trzeba wspomniec, ze ds w walce w zwarciu do "mietkich" nie nalezy)
@..::QRAS::..
"ja swoim 20 knightem skille 68/67 walnolem z gsa 174 w scaraba i niewiem czy pall o takim samym lvl i skillach walnol by tyle z bolt ... Po prostu KNIGHT wymiata"
Przeczytajcie co ja napisalem pare postow wyzej...
Pal MOZE UZYWAC SD dlatego zadaje duzo wieksze obrazenia knight.
A i przy okazji przypomnialem sobie kolejna zalete palka jaka jest mana shield
W ktoryms poradniku padlo zdanie: "paladyn jest mocny na low i high lv, po srodku jest sredni" I to jest najbardziej dopasowane stwierdzenie jakie tylko moglo zostac stwierdzone xD
Uzasadnienie: Na poczatku mozna huncic mocniejsze mobki (cyc/slime) dzieki temu lvluje sie duzo szybciej od knighta/sorca/druta.
Po srodku nie mogac uzywac jescze sd(jakby nie patrzec nabicie 15mlvl troche czasu trwa) jestesmy zmuszeni do polowania na dragi/guardy/gsy (kasa z deserta ciagle ubywa, malo kiedy dochodzi - wszystko idzie na strzaly/bolty) Skill na tych poziomach tez nie pozwala na huncenie prawdziwych evul monsterow a kazdy knight na jakis porzadniejszy hunt bedzie wolal wziac sorca ktory napewno przywali z sd`ka duzo mocniej niz palek z bolta

Na high to wiadomo - skill 90+ + SD i jazda, mozna solowac wszystko xD(orsha? pewnie tylko kto tu kogo zsoluje?

heahuehuaeu)