Witam!
Ja nie chcę prosić o avatr, czy sygnaturkę, ale pewną grafikę. Grafika ta będzie zamieszczona jako logo pewnej strony na temat tibii - a dokładniej rookgardu.
Jeżeli chcesz podjąć się stworzenia grafiki na miarę loga to czytaj dalej (

) :
Jak już wspomniałem grafika ma za zadanie być głównym logo strony.
Informacje na temat wyglądu:
1. ###Przedewszystkim tło, musi być takie:###
2. ###Żeby na tym tle znajdował się napis "Rookgard". Napis duży, pisany koniecznie jakąś ozdobną czcionką o kolorze brązowym (dobrze jeżeli byłby to głęboki, mocny kolor, dobrze wyrazisty na tle, ale koniecznie brązowy).###
3. ###Dobrze, jeżeli znajdą się tam 2 postaci z tibii. Jeden Palladyn dla FACC w kolorze zielonym (mocny zielony, absolutnie nie jaskrawy) z domieszką brązowego. Oraz Czarodziejka dla FACC (ta w długiej sukni) w kolorze najlepiej różowo - fioletowym.
Uwaga! Postacie żeby znajdowały się po stronie prawej, za napisem Rookgard, ale żeby były wielkości napisu; w tej parze paladyn ma stać po stronie prawej i patrzyć się na wschód, a czarodziejka po lewej, patrząc się na południe (w naszym kierunku).
4. ###Ramka. Całość powinna znajdować się w obramowaniu, najlepiej, jeżeli tym obramowaniem będą deski. Tak deski - nie za gróbe, jasne, z sękami i różnymi niedoskonałościami. Mogą to być również gałęzie z listkami, ot taki obrośnięty obrazek

.
5. ###Wymiary!
a. Cały obrazek powinien (a nawet musi) mieć wymiar 101 w pionie na 770 w poziomie pixeli.
b. Ten gotowy obrazek proszę pociąć na 3 części o wymiarach od lewej:
101 pion / 150 poziom |||
101 pion / 232 poziom |||
101 pion / 388 poziom.
c. Jako że jest to część strony, możesz w tym obrazku ukazać, że to właśnie Ty go majstrowałeś. Jeżeli chcesz, podpisz się w nim swoim nickiem. Nick nie może być oczywiście duży, powinien być mały w dowolnej części tej grafiki.
6. ###Za tą grafikę jestem w stanie się odwdzięczyć. Jeżeli zechcesz, umieszczę na stronie banner do Twojej strony; szukam również moderatorów forum, jeżeli czułbyś się na siłach...
Dziękuję, na pewno ktoś mi pomoże!
Czas realizacji:
Dowolny, ale dobrze by było do 8 luty, ale data nie ma znaczenia. Mam jedno logo, które sam robiłem, jednak czuję, że... to nie tak powinno wyglądć
.