Zobacz pojedynczy post
stary 12-06-2004, 21:52   #86
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

Nemi-te to ciekawostka bo ja chyba pisze najczytelniej z calego forum Jka nektirzy pszia jksao tka to czieko sei dczytoac...
I tak 99% ludzi wylaczloby glos i puszczalo se winampa no nie??? A grafa mi sie podoba taka jaka jest i tyle... Wg mnie powinni dodac nowe skille ';niebitewne' zeby mozna bylo(jak w UO) TEORETYCZNIE zyc pokojowo... No nie? Zeby np mozna bylo po ciezkiej przygodzie odpoczac w miescie i pokopac np w kopalniach dwarfow w poszukiwaniu zelaza(w ramach relaksu). Takie zelazo dawalibysmy komus, kto ma wysoki skill hutnictwa(i odpowiednie wqyposazenie). Przetopione zelazo mozna by dac komus z dobrym skillem Kowala. I dostawalibysmy za to jakas bron(efekt pracy), zalezna od skilla Smithing. Taki kowal mialby przeciez niezle zrodlo zarobku-dajmy na to wykuje se(na 100 skilla) jakiegos Bright Sworda to juz 20k do przodu!!! Np przed uzyciem skilla Smithing wybiera sobie bron mozliwa do wykucia przez niego(pokazuje mu sie odpowiuednia tabliczka)-i prawdopodobienstwo, ze mu sie to uda. Gdy mu sie nie uda, zelazo staje sie bezuzyteczne...Itd itp.
CO WY NA TO??? To by byly JAJA