Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wee Boom
Według mnie to elfy moga miec schowanego excalibuga z dwóch powodów: spocony cyklop mówi ze może zrobic excalibuga a elfy wmawjaja ze nic o tym nie wiedzą-moze wiedza a nie chca powiedzieć?
|
To tak: Mieszkam w Ab'dendriel i spytałem spoconego cyca o excalibuga. Odpowiedział: Me wish I could make weapon like it.
Czyli powiedział: Chciałbym umieć zrobić taką broń jak ta.
a nie że może zrobić -.-
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wee Boom
Skarbiec Imperatora kazz takze moze zawierac excalibuga... ale skad wziasc klucz?
|
Możliwe, że zawiera. A Bazyliszek ma klucz. Na stronie 30 bodajże ktoś umieścił tekst o języku z opisem. Pisze że bazyl ukradł klucz który się nazywa Mel'thinas. A kluczem do zagadki jest muzyka. Znalazłem na Arcani w trupie człowieka list: Play a flute to the master of snakes. A bazyl jest królem węży. Tylko że chyba nie ma jak zagrać. Chyba ze podejsc do sciany a bazyl coś krzyknie w innym języku czy cos. Więc? Pora to sprawdzić... TYLKO ŻE NIE MAM JAK BO MAM ZA MAŁY LEV

jak ktoś chce to niech sprawdzi to. Wtedy albo sie posuniemy do przodu albo nie. Przynajmniej bedziemy mogli wyeliminować tą drogę z graniem bazylowi.