Yamahati: Lassat sobie szydere robil <kisia LOL>
Gregoire: Co do Bergera i Grodka to dostalem msg od pewnego hilvla na iridii, ze sir Grodek to "MOŻE" byc ogorek z forum ktory obrazal wszystkich odemnie z rl(nawet ich nieznajac a oczywiscie najbardziej mnie <Czuje sie wyjatkowy> hehe, wiec niemajac nic do stracenia poszedlem i zaatakowalismy Sir Grodke 1sqm od jego drzwi ale dzieki Kisi i jego mistrzowskiemu zagraniu niestety przezyl

heheh, noi potem odzywa sie bentero i pyta sie dlaczego go bijemy i ze to on siedzial na tej postaci wiec poszlismy lac bentero, proste i logiczne, majac nawet kilka % szans ze to co uslyszlaem bylo prawda wolalem zaryzykowac, a co do hunta Bentero to jeszcze sie zastanowimy, jesli ktos poda nick "Ogorka z tibii pl" na ridii oczywiscie i ten char bedzie godny mojej uwagi(zabicia) to bentero bedzie na 99% wolny. Hunt za free? byc moze...
A co do PA to powiem jedno, to ja ryzykuje mojego chara bawiac sie w wojne wiec jesli ja wygram to cos sie chyba nalezy, czyli władza a co za tym idzie niestety PA ktorego ja i tak niestosuje. Wiec jesli ktos mysli ze bedzie mial te same prawa co gildia zadzaca serverem no to odrazu pozbawiam go zludzen, czy wam sie to podoba czy nie tak jest...
P.S. To jest tak jak na RL mozesz dostac wpier**l za brzydkie sznurowki w butach wiec niewiem co was tak bulwersuje
Signed Rondel