Temat: News
Zobacz pojedynczy post
stary 07-02-2006, 18:10   #626
Gregoire
Użytkownik Forum

Gregoire's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Lodz

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paco88
ja mam, ale ci nie dam bo cie nie lubie
Mnie nie da sie nie lubic .

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rondelman
Co do Bergera i Grodka to dostalem msg od pewnego hilvla na iridii, ze sir Grodek to "MOŻE" byc ogorek z forum ktory obrazal wszystkich odemnie z rl(nawet ich nieznajac a oczywiscie najbardziej mnie <Czuje sie wyjatkowy> hehe, wiec niemajac nic do stracenia poszedlem i zaatakowalismy Sir Grodke
Wiec MOZE to byl Grodek to mozna go na wszelki wypadek ubic, rzeczywiscie bardzo inteligentne i dorosle zachowanie. Wyszlo szydlo z worka - a gwarantuje Ci ze to nie jest on.

Cytuj:
Hunt za free? byc moze...
Nie byc moze tylko na pewno.

Cytuj:
A co do PA to powiem jedno, to ja ryzykuje mojego chara bawiac sie w wojne wiec jesli ja wygram to cos sie chyba nalezy, czyli władza a co za tym idzie niestety PA ktorego ja i tak niestosuje.
No pewnie a to w stosunku do Bergera i Grodka to nie bylo PA?????
Inni tez sie bawia w wojny i jak wygrywaja to nie robia PA.
Wiesz to raczej zalezy juz od psychiki czlowieka. Zawsze masz prawo wyboru, jak jestes silny nie musisz wykorzystywac tego w zlym celu - a twoje zachowanie pokazuje ze tak nie jest - mozesz powiedziec ze to tylko wyjatek, ale od wyjatku do wyjatku i tworzy sie regula.

Cytuj:
Wiec jesli ktos mysli ze bedzie mial te same prawa co gildia zadzaca serverem no to odrazu pozbawiam go zludzen, czy wam sie to podoba czy nie tak jest...
Zawsze gildia rzadzaca dyktuje warunki, tylko jak to mowilem mozna rzadzic dobrze a mozna rzadzic zle.

Cytuj:
P.S. To jest tak jak na RL mozesz dostac wpier**l za brzydkie sznurowki w butach wiec niewiem co was tak bulwersuje
Swiete slowa, nigdy nie wiadomo kiedy i gdzie......

Btw:

Cytuj:
co do hunta Bentero to jeszcze sie zastanowimy, jesli ktos poda nick "Ogorka z tibii pl" na ridii oczywiscie i ten char bedzie godny mojej uwagi(zabicia) to bentero bedzie na 99% wolny.
Oprocz tego ze przyznales ze robicie PA (hunty za free to PA, mozesz nazywac to sobie jak chcesz ale to PA ), to jeszcze propagujesz donosicielstwo ??? A jesli Berger nie wie jakiego chara "Ogorek" posiada, lub nie bedzie wart twojej uwagi, lub on juz tu dawno nie gra???
Rzeczywiscie.........przemysl z 2-3 razy to co masz zamiar napisac (albo i wiecej, byle do skutku ).

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ilnic
@Ogórek Twoj nik z tibii to nietylko ten co podales ale takze Lake'of Ghosts. Skad wiem? zapomniales ze po odejsciu Bentero wkleiles na to forum ss jak widzisz spiacego Bentero. Dobrze ze sobie przypomnialem
Czyli Berger Jest wolny??

C.P. Baudelaire

Ostatnio edytowany przez Gregoire - 07-02-2006 o 18:34.
Gregoire jest offline