07-02-2006, 18:25
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand
Stan: Na emeryturze
|
lol...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rondelman
A co do twojego ilorazu inteligencji to przestan sie nim szczycic, albo odrazu powiedz ile on wynosi, to porownamy z moim
|
a to jest w ogole z czym porownywac?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lassat
A Berger to moze tylko podziekowac "ogorkowi" z forum bo mial niewypazona gebe
|
buahahaha <LOL>
podziekowac? ale za co?
Cytuj:
Gregoire: Co do Bergera i Grodka to dostalem msg od pewnego hilvla na iridii, ze sir Grodek to "MOŻE" byc ogorek z forum ktory obrazal wszystkich odemnie z rl(nawet ich nieznajac a oczywiscie najbardziej mnie <Czuje sie wyjatkowy> hehe, wiec niemajac nic do stracenia poszedlem i zaatakowalismy Sir Grodke 1sqm od jego drzwi ale dzieki Kisi i jego mistrzowskiemu zagraniu niestety przezyl  heheh, noi potem odzywa sie bentero i pyta sie dlaczego go bijemy i ze to on siedzial na tej postaci wiec poszlismy lac bentero, proste i logiczne, majac nawet kilka % szans ze to co uslyszlaem bylo prawda wolalem zaryzykowac, a co do hunta Bentero to jeszcze sie zastanowimy, jesli ktos poda nick "Ogorka z tibii pl" na ridii oczywiscie i ten char bedzie godny mojej uwagi(zabicia) to bentero bedzie na 99% wolny. Hunt za free? byc moze...
|
a lol. ja i berger to to samo? ha ha ha <LOL> zaraz padne ze smiechu...
Cytuj:
ogorek z forum ktory obrazal wszystkich odemnie z rl(nawet ich nieznajac a oczywiscie najbardziej mnie <Czuje sie wyjatkowy>
|
obrazilem tylko ciebie i jamehate wiec nie gadaj glupot...
-~~~~~~~~~~~~~~~~~~~-
oto ORYGINALNA wersja zdazen:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jinikao
[...] Podobno juz mozemy expic. Ale wyszly kolejne problemy ale nie wszyscy musza wiedziec o co chodzi 
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ogorek
eee... zaraz. moze mi ktos tutaj wyjasnic? ja chyba troche nie na czasie jestem.
ARC zabronilo wam expic? kiedy? gdzie? za co? komu?
nie musza ale chyba moga  no nie badz taki zamkniety w sobie i powiedz o co chodzi 
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Banditos
ogorek juz ci mowie za co. Podobno ktos z Lost Exiles chcial ubic Yamahati (oczywiscie brak dowodow) i wyszla (niby) wojna LE na Arc (tylko ze nikt nikomu jej nie wypowiedzia)i tak oto padlo z6 ludzi z LE wogule nie walczac (nie wystrzelili nawet 1 bolta) NO i Ludzie z LE nie moga expic przez tydzien i na 3 miesiace nie moga byc w zadnej gildi .(pieknie co pierwszy raz z takim czyms sie spotkalem)
|
Cytuj:
@up Dzieki Banditos.
A czy ktos z ARC moglby to skomentowac? potwierdzic, zaprzeczyc, podac jakies powody...
|
Cytuj:
@up: po co zebys zaraz powiedzial ze wiesz lepiej? hahahaha
Signed Rondel
|
Cytuj:
o lol... co ty sie we wrozke bawisz? z tarota ci wyszlo co zrobie jak skomentujesz? wow. podziwiam inteligencje.
Signed Pomidor & Sp. z. 0.o
|
Cytuj:
Myslisz ze trudno jest znalesc druida z 25 shieldinga? skoro ja na 63 lvlu mam 23? Jest ich naprawde niewielu, wiec uwazaj co piszesz.
Signed Rondel, Vegetables Killer
|
Cytuj:
Buahahaha!  ale sie przestraszylem. o lol.
CATCH ME IF YOU CAN, N00B!
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arthas The Keeper
Rondelman Możesz mi wyjaśnić Dlaczego 2 ludzi z mojej gildi zostało Za******** Przez Twoich Kumpli [...]
|
Cytuj:
rondel nie ma teraz czasu,  szuka mojego chara  pewnie biega od druida do druida i pyta sie ktory ma 25 skill w shield'ingu.  lol nie wiedzialem ze zniego taki pajac
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ilnic
LOL pajacem to jestes ty, po *** takie ****a gowno piszesz. Nobie ***any podaj nik to padniesz i po klopocie cya, juz si etu niewypowiadam nara
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yamahati
Rondel cie nie szuka ale jeszcze pare takich slow i ja mu pomoge, a to nie bedzie wcale trudne 
|
Cytuj:
lol. tylko sie nie rozplacz. moj nick to Antonio Fagaldo
nie szuka?
"pare" czyli ile? 5 starczy?
1. Rondel to pajac
2. Rondel to pajac
3. Rondel to pajac
4. Rondel to pajac
5. Rondel to pajac
|
Cytuj:
Ogorek: Naprawde, znalezienie twojego chara to priorytet, bo niemam co robic tylko szukac idiotow...
P.S. Masz łeb jak kontuzjowana truskawka
Signed Rondel
|
Cytuj:
@Ogórek Twoj nik z tibii to nietylko ten co podales ale takze Lake'of Ghosts. Skad wiem? zapomniales ze po odejsciu Bentero wkleiles na to forum ss jak widzisz spiacego Bentero. Dobrze ze sobie przypomnialem 
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yamahati
Dzieki Ilnic  nawet nie musialem sie wysilac, postac Lake'of Ghosts na tym servie nie pogra juz wiecej 
|
Cytuj:
Na to wlasnie liczylem bro^^
|
Cytuj:
nie zapomnialem. char retired to co wam z tego ze macie jego name
dzieki za komplement. twoj leb tez jest niczego sobie.
lol. char retired od polowy grudnia, a ten mi mowi ze sobie nie pogram  widze ze nie tylko Rondel to pajac
dla ulatwienia powiem wam ze na tym samym koncie mam drugiego chara ktorym aktualnie gram. ciekawe czy zgadniecie name. watpie
CATCH ME IF YOU CAN, N00Bs!
|
Cytuj:
Ogorek:"ciekawe czy zgadniecie name."
Znajdziemy jesli tylko bedziemy chcieli, nic sie nieboj
P.S. Char niedosc ze retired to jeszcze hunted, full zestaw
Na jakiej podstawie stwierdzasz ze jestem pajacem? moze sie zmiezymy w jakims tescie na iloraz inteligencji i sie dowiemy kto tak naprawde ma Tic-Taca zamiast mozgu?
Signed Rondel
|
Cytuj:
lol no chyba nie bedziesz teraz udawal ze nie wiesz czemu nazwalem cie pajacem. bez powodu bym tego nie zrobil.
a zebys wiedzial ze sie nie boje 
|
Cytuj:
Lord of the Lakes czyli Pan Lake'of Ghosts Jan 07 2006, 16:02:06 CET Killed at Level 39 by Sir Rondelmen. O kurcze jaka szkoda ty sie w ogole umiesz uhac ?
|
Cytuj:
umiem, a czemu pytasz?
btw:
od kiedy mam hunta to zarobilem tamtym charem [Lord of the Lakes] juz ponad 35k. wy w ogole umiecie huntowac?
ps. jak rondel walna ten tekst z knightem to smialem sie potem przez kilka godzin, a jak juz mi przeszlo do przyszla ta Jamachata czy jak jej tam i znowu ten sam tekst... ale mialem polewke. chlopaki - filozofami to wy nie zostaniecie.
pozdrawiam
|
Cytuj:
Up: Zdziwisz sie bo czeka cie Zonk
Signed Rondel
|
Cytuj:
rondel zamiast gadac jakies glupoty to lepiej zajmij sie czyms rozwijajacym. idz poexpic, idz z qmplami na piwo. przeciez dobrze wiem ze nic nie mozecie mi zrobic. wy tez powinniscie to wiedziec. wiec po co pisac takie glupoty i zasmiecac forum? co to ma zwiazanego z 'iridia [news]'?
|
Cytuj:
ogórek niebadz taki pewny ze niemozemy Ci nic zrobic  ale uhac to chyba jednak sie nieumiesz 
|
Cytuj:
mozecie dednac chara lord of the lakes. nic wiecej, a i tak wam to nic nie da [nie liczac injusta, 0-2 blank runes, 0-5 meat i pustego backpacka'a].
mialem przy sobie z 6-8 uhow i troche many. nie uhnalem sie ani nie exura vitalem. czy to swiadczy o tym, ze nie umiem sie uhac? moim zdaniem to o niczym nie swiadczy, ale to tylko moje zdanie.
|
Cytuj:
WOW jakis ty madry Gz
|
Cytuj:
Dzięki.
[10 znaków]
|
Cytuj:
No Problem
|
Ostatnio edytowany przez ogorek - 07-02-2006 o 18:29.
|
|
|