Zobacz pojedynczy post
stary 07-02-2006, 18:27   #152
smagi
Użytkownik Forum

smagi's Avatar

Data dołączenia: 09 12 2005
Lokacja: Dębica

Domyślny szwedzki lol

Dzisiaj, kiedy gralem to myslalem, ze padne! Ide sobie do statku na Edronie, by sobie gdzies poplynac, a tam patrze 6 szwedow, wszyscy red skulle! Jeszcze to wygladalo tak, ze wszyscy mieli barwy szwedzkie: zolte wlosy, niebieski stroj! . Jak popatrzylem to wszyscy byli z Phyrexian. I zauwazylem jedna rzecz. Non stop wysylali jakis dwoch low lvli (tez szwedow) do depo po cos i tak oboje chodzili caly czas w jedna i druga strone. Moze jakas kolejna bitwa sie szykuje? Jak bedzie jakas bitwa, to prosze powiedziec, jakby co to uprzedzilem .

@Edit

Pare minut pozniej poszedlem na statek jeszcze raz i zobaczylem 30 swe!!! Zrobilem nawet SSa ale niestety nie wiem jak je umieszczac na stronie. Jakby co to ja moge dalej szpiegowac swe dla Rebirth

@Edit_2

Pomyslalem nad kolejnym raportem . Poszedlem tam z nimi na statek na Edron. Na szczescie nikt mnie nie zaatakowal. Widzialem tez tam jednego z "naszych" . Ku mojemu zdziwieniu udali sie oni do zamku na Edron i polecieli dywanem na hills. Polecialem z nimi, ale przez lagi stracilem slad. Moim zdaniem udali sie albo do Kazz, albo do Carlin. Nie wiem, ale to jest według mnie zbior na kolejna bitwe z Rebirth albo jakis wielki hunt . Prosze mi nie miec za złe rzecz, ktora zrobilem, chcialem pomoc
Miasto: Carlin
Best solo: Dwarf Soldier
Best team: brak

LINKIN PARK

Ostatnio edytowany przez smagi - 07-02-2006 o 21:25.
smagi jest offline