Zobacz pojedynczy post
stary 07-02-2006, 18:33   #313
Priestesss
Użytkownik forum

Priestesss's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Carlin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Katanna
Profesja: Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 24
Poziom mag.: 24
Priestesss ma numer GG 3402392
Evul 10 szlagów

Rzeczy wkurzających mnie jest tyle, że wymienię 10:

Miejsce 10: brazylijczycy - jak się jest bardziej dynamicznym to tak nie irytują, co prawda jak się stoi pare godzin pod depo to potrafią w kośc dać, czasem ma się wrażenie że mają jakiś zlot czy cos takiego.

Miejsce 9: ogolnie rzecz biorąc iberojęzyczni - tacy czasem znają po angielsku jedno słowo - huntet (specjalnie nie napisałam hunted). Pyta się mnie taki o coś po hiszpańsku. Znam hiszpański, ale nie chce mi się gadać, wiec odpowaidam: No habla Espanol (nie mówie po hiszpańsku). Reakcja tegoż gościa:hunteT n00b... krew zalewa jak tą priesteskę na avatarze.

Miejsce 8: O noobstwie może nawet pisać nie będę, bo gdybym zaczęła wylewać swe żale, to by ksiązka powstała...

Miejsce 7: Wszelkie lagopodobne rzeczy - mi na przykład postac chodzi dośc wolno i tak to wygląda jakby pływała. Niezbyt miłe.

Miejsce 6: Gdy ktos włazi mi na expowisko i mówi "Leave 'cos its mine place" zarąbałabym gdyby nie to, że atakuje graczy tylko w obronie życia...

Miejsce 5: Wszelcy tacy, co powodują, że ekran mi sie staje wręcz żółty, bo oni sobie muszą robić obrazki ze znakow przestankowych i nie można nic zobaczyć z ofert handlowych (ale to zabrzmiało )

Miejsce 4: Odzywki: br? pol?(przeciez mam nick po polsku, nie?) i taka, od której ręce i nie tylko opadają: PAY OR DIE!

Miejsce 3: Ludzi, którzy na widok mojego nicka zmieniają outfity na różowe...

Miejsce 2: Szeroko pojęci PK, podziele ich na dwa podpunkty:

a) Ci, ktorzy biją tak po prostu
b) Ci, którzy biją, bo lubią różowy (grający na Iridii zapewne znają niejakiego Rauera...)

...i Miejsce 1: PACC!!!
Nie będę się rozpisywać w tym temacie... dośc że powiem, że odkąd babcia mojego chłopaka zafundowała mu rocznego PACCa to bardzo często robie sobie na nim testy run...

Wyplułam trochę trucizny. Już mi lepiej...

Ostatnio edytowany przez Priestesss - 07-02-2006 o 18:35.
Priestesss jest offline   Odpowiedz z Cytatem