Cytuj:
Oryginalnie napisane przez faucolt
Piszę tego posta, poznieważ stwierdzam, że nie jestem w stanie przestrzegać regulaminu, który został na to forum nałożony. Dlatego chciałbym się pożegnać, bo nie mam zamiaru tutaj więcej zaglądać.
Kilka słów odemnie:
Moim zdaniem Forum (jeśli można to tak nazwać) służy (przynajmniej powinno) do wypowiadania się, komentowania itp. Jeśli moje wypowiedzi kierowane do innych osób zostają usunięte za to, że "gadu-gadu-gadam" z inną osobą to się mija z celem. Jeśli już ten temat służy tylko i wyłącznie do wklejania zdjęć to do c***a pana dlaczego nie napiszecie krótkiego ***niętego skryptu php, który będzie "czyścił" każdy post z treści i zostawiał tylko to co znajduje się w "[img][/img]" tylko piszecie jakieś gówna "żeby ulatwić życie moderatorom". Może by czas pomyśleć o wyglądzie i funkcjonalności zewnetrznej tego forum, które ułatwią życie użytkownikom, których jest o wiele więcej niż osób które sprawują jakąś władze na tym forum.
Jeśli chodzi o "warn'y" za wylgaryzm to mi nie zależy. Chodzi mi tylko o sam przekaz tego o czym myślę. Konto możecie nawet usunąc, bo zajmuje wam tylko kilka kilo w bazie. Ale pewnie nikt tego nie przeczyta tylko ponownie usunie za "gadu-gadu-gadanie".
Pozdrawiam i żegnam.
|
Popieram

Sam nie mam zamiaru juz tutaj zagladac, bo uwazam ze Ci ktorzy sa tutaj modkami, sami tak naprawde nie wiedza co powinni tutaj robic, wiec sie czepiaja z byle go******** powodow.