Temat: Wojna......
Zobacz pojedynczy post
stary 07-02-2006, 19:31   #12
Resthin
Użytkownik Forum

Resthin's Avatar

Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: 3City

Domyślny

W twojim poscie jest wiele prawdy , ale masz zbyt fatalistyczne podejscie do tej sprawy. Co prawda ządy Chompa nie sa az tak zle, ale chodzi o ludzi z jego gildi. Kazdy dobrze wie, w tym ty i cale Drac ze ludzie z No Pain ( nie wszyscy, ale jakas czesc ) naduzywaja swojej wladzy. Huntowac 60 lv za to ze zjadl 1 hama, ktory lezal przez 15 minut na ziemi ? Smutna prawda, player moze porzegnac sie z servem, albo placic smieszna cene 50 k. Nie bedziecie sie w to wtracali puki nie zaczepia zadnego z was ? Czy moze wciaz bedziecie stali w kacie i nic nie mowili, bo jestescie " neutralni ".
Czyli dobry wujcio Belgos radzi : Jak widzicie No Pain lepiej nie podchodzcie, lepiej sie wylogowac, oddac lotbaga, opuscic expowisko bo i tak nikt wam nie pomorze. Dobrze jest teraz, przynajmiej moja gildia ma spokoj. To nic ze pare osob z HP dostalo hunta za jakies bzdury, wazne ze nie ruszaja Dracow.

Zacytuje Xen Drake, ktory napisal to w waszym temacie o waszej gildi i o tym jak pomagacie Saphirze.

"" Jesli goni Cie PK, a Ty jestes pewnien, ze w niczym nie zawiniles mozesz dac znac ktoremus z czlonków Draconians. A, aby uniknac PK mozesz zatrzymac sie w miescie elfów na którym to nasza gildia rozciaga opieke. ""

Gracz 1 : Belgos blagam help , jakis sorc na 40 lv chce mnie zabic za nic, expilem sobie na guardach, a tu nagle on weszedl i powiedzial leave, odfochowalem mu ze ja tu bylem pierwszy i ze to on ma wyjsc, goni mnie ale chyba nie dam rady, jestem kolo Ab.
Belgos : Wiesz stary przykro mi ale ten koles jest z No Pain , jak bym go zabil to bym mial problemy, a o mojej gildi juz nie wspomne.

Na koniec nigdy wiecej nie waz sie mowic ze wasza gildia zrobila cos dla Saphiry ! Bo bedzie to klamstwo.
Wsyp mnie do morza z tąd przyjechałem
Resthin jest offline   Odpowiedz z Cytatem