Temat: Wojny Miast
Zobacz pojedynczy post
stary 07-02-2006, 20:35   #26
Markizek666
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Eeemm... Kazz??

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: LOL?
Świat: Silvera
Poziom: 29
Skille: 21/23
Poziom mag.: 35
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poreda
Moonchildern to lolowata gildia, nie kazdy musi sluchac Heavt Metalu i byc tym terroryzowany (Chodzby logo Gildi)... Jednak prawda jest ze najlepsza gildia na Silverce jest Immortal Dragons (Jezeli chodzi o ilosc polakow), i jest do tego najstarsza gildia..

No, i mam jeszcze jedno zagadnienie, od zawsze Br nie lubili Polakow, ale teraz przechodza samych siebie. Rekin Lord Vader, huncil sobie w kopalni a Duffzenho i Pysidonzenho (140 ek, i 80 rp), jechali go az do samego dp w kazo, poszlo 2 bp uh, nastepnie gdy powiedzialem na trade ze mam na sell Tower Shield, napisala do mnie Lady Zenha (62 rp), z zapytaniem z kad jestem, gdy odpowiedzialem ze z Polski, powiedziala ze gdy nie wysle jej do dp Shielda to mnie zrookuje, pozniej Flaikub, ktory jest huntowany tez przez Duffzenho, chociaz oddal mu Medusa Shielda, Edzio Szczesliwy gdy powiedzial ze sprzeda Crown Legi, Artzenho (78 Ms, drugi co do ml na silverze), zarzadal oddania natychmiast owych legow albo rookowania...

Poreda nieprzesadzasz troszke to ze ktos dal logo Iron Maiden (najgorsza okladka jaka byla xD) czy kogos tam bo dawno tam niebylem nieoznacza ze jest to zrabana gildia no do c***a pana. Ja powiem ze masz z***anego avatara bo masz ŁKS a ja go nie lubie no i to na to samo wyjdzie. Nie slyszalem od niegogo ze im sie to niepodoba. Jak mnie tripa jechal to nie plakalem ze mi 2 bp uh poszly ****a ludzie a ja bym nigdy nie dal itemka za to zeby nie bylo hunta juz raz tak zrobilem i bylo znowu i znowu i znowu daj to i to or hunted ludzie ja *******e.

Przepraszam za wulgaryzmy

Jestem super i bende jeszcze lepszym
Lecz pewnie znowu zabije mnie jakiś i dostanie i wyjdzie na
Markizek666 jest offline   Odpowiedz z Cytatem