Zobacz pojedynczy post
stary 13-06-2004, 01:56   #65
glorfmistrz
Użytkownik forum

Data dołączenia: 12 06 2004

Domyślny

Ja zaliczyłem 2 deady w dość głupi sposób. Za pierwszym razem kiedy z kolegą trenowałem. Trenujemy sobie nikomu nie wadząc, w pewnej chwili zacząłem przeglądać piosenki w Winampie, zagapiłem się i ostatnie co zobaczyłem przed napisem "you are dead" to był jakiś chyba rycerz, podobno 26LVL, jak mnie leje. Chwile po zabiciu mnie rzuca się na kolege. Jemu też się nie udało. Troche mnie to kosztowało, degradacje do 7 LVL'u i rzeczy w plecaku. Za drugim razem sam polowałem. Wchodze do dziury z bugami i widze, że kilka jest, no to na nie. Nie zauważyłem kolesia i przez przypadek na niego attacka. Wyskoczyła biała czacha. Myśle sobie "o kurde, spadać trzeba", i tu był mój błąd bo zobaczyłem, że tamten do mnie krzyczy. wróciłem i pytam się co chce. On mi z tekstem "you're PK". Omało co nie spadłem z krzesła. Miałem 7 poziom. Ktoś musiałby być AFK, żebym go zabił. Ja pisze, że nie jestem, a on zaczyna mnie atakować z zaklęć. to ja uciekam i dre się żeby przestał. "Pay". Na to czekałem. Pisze, że nie mam kasy i dalej uciekam. koleś musiał być głupi, skoro od kogoś na 7 LVL'u kase chcieć. Rzadko kiedy sie ma na mainie dużo kasy tuż po wejściu, a tym rzadziej po straceniu poziomu, kiedy trzeba wszystko kupić spowrotem. Straciłem wtedy moje ukochane....... Leather boots'y.
glorfmistrz jest offline   Odpowiedz z Cytatem