jesli ty mnie nie widziales to ktory owner gral -.- , bo tak sie slada ze bylem prawie na kazdym masslogu , no chyba ze hiszpanie robili loga rano albo wieczorem, wtedy nie mialem czasu , bo ja w przeciwienstwie do ciebie mam inne zajecia a nie siedzenie parunastu godzin przed kompem , hmm. oprucz aratora zabilem jeszcze pare innych osob. A lvl mam jaki mam bo tibia to dla mnei spedzenie wolnego czasu i zabawa a nie tak jak u ciebie czyli mania , uzalezniene !! !!.
Twierdzisz ze masz czas na spotykanie sie ze znajmomymi i dziewczyna. Hm.. ciekawe kiedy masz na to czas jak w wywiadzie napisales ze po szkole spedzasz 9h w tibi i 1 lvl dziennie bijesz. I od rana do wieczora jestes online. Gubisz sie w tym co muwisz.
Wiesz zadawanie pytan to normalka , jaki problem jest powiedziec kumplom co sie ciebie GM pytal albo o czym z toba rozmawial , ip tez jest w wiekszosci zawodne bo mozesz miec siec lokalna a wtedy sprwdaja ip hosta a nie poszczegulnych czlonkow sieci
A z ciebie taki kozak na wojnie byl a padal najwiecej razy -.- , i to czasami jak noob pozatym jak bym nie uczestniczyl w wojnie to bym tyle hajsu nie dostal co dostalem za wojne.
I uwazaj zebys nie skonczyl tak jak na arcani ;P bo chyba nie lubisz zabardzo rooka . haha , ( bo dzielenie konta tak zazwyczaj sie konczy ).
To bedzie chyba na tyle.
edit:
wojna wedlug ciebie trrwala lolu 8 miechow ?? hmm.. widac ze masz juz cos z muzgiem , komp ci go zdeformowal , takie cos trzeba leczyc.
Ostatnio edytowany przez Medivh Shady - 08-02-2006 o 10:04.
|