Zobacz pojedynczy post
stary 08-02-2006, 10:12   #1
easyquestions
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 02 2006

Domyślny thais - server Lunara - szukam pomocy :/

jestem wlasnie w thais, mam koncowke 8 lvl, profesja to sorc. , przedmioty: dark helmet,plate armor, plate legs, dark shield, battle hammer no i rozdzka ktora mam od NPC. ale jak wiadomo i to nei pomoze przed killami staram sie omijac osoby z czerownymi lub bialymi czaszkami, ale to i tak zawsze nie pomoze. czasem zaatakuje cie ktos po kim sie wogole nie spodziewasz i nie mam szans . nie mam co chwile tyle kasy nawet zeby kupowac life fluid, bo zawsze biore ich kilka i co chwile sie odnawiam i zwiewam czasem sie udaje ( zalezy jaki lvl ma osoba atakujaca ).macie moze na to jakies swoje rady albo sposoby? jesli tak prosze podzielcie sie nimi. wiem ze to pytanie moze jest dla was smieszne ale mnie juz nie bawi co chwile odradzac sie bez jakis przedmiotow i nabijac od nowa levele przez PK a mze znacie jakies inne bezpieczniejsze miejsce w ktorym mozna nabic skille i lvl nie martwiac sie tak o killa ? pozdrawiam
easyquestions jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.