Zapewne wielu z was czytało posta Kondy na tibi.com na forum. Ja chcem napisać tutaj żeby każdy mógł się dowiedzieć.
Wiele osób zna gildie Del'Toro a jeśli nie to małe streszczenie.
Otóz gildia Del'Toro robi wysokie lvle na nowym serwie gdy juz zrobia wystaczajaco duze to zakladaja gildie Del'Toro aby rozpier***c ten serwer i wkutek tego doprowadzic do wojny. Mialo to miejsce na Iridii, Berylii, Galanie itd.
Konda pisze ze Del'Toro pojawi sie i na tym serwie (na Kyrze) i zrobi to co na innych serwerach. Wiec trzeba jak najszybciej dzialac. Zeby nie roz*****i Kyry.
Juz powoli zaczynaja sie "wozic" po calym tym swiecie. Juz wyganiaja z najlepszych miejsc na expienie, zabieraja lootbagi i zabijaja wszystkich tych kto im niepasuje. Wiekszosc osob jest Next-Generation a inni sie ukrywaja.
Nie mam zbyt wysokiego lvla na Kyrze i nic nie zdzialam ale jezeli wszyscy sie wezma w garsc zanim powstanie Del'Toro to moze cos zdzialamy.
Do Lorda Wlodka
Ja nie napisalem ze Konda jest w Next-Generation tylko ze napisal posta na tibia.com ze na Kyrze sa Del'Toro

Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów.
Albert Einstein