Berger: To po co dajesz passy do postaci jakiemus gosciowi ktory mysliz e jak zagada do mnie i do Yamahati z bentero to uklonimy sie i niezabijemy sir grodka.
Wiesz co szczeze mowiac to mnie juz to wali czy znajbde tego Ogorka czy nie, wiec pogadam na GC zebys był wolny, ale nic nieobiecuje. (MSG me in GAME)
Gregoire: Pokaz mi gildie ktora ządzi servem bez PA, ja takiej nieznam bo zwykle po wojnie (czyli kilku tygodniach prawie nieexpienia) gdy juz sie wygra to trzeba nadrobic troszke lvl, a to sie wiaze z wywalaniem ludzi z expowisk "bo goscie mogli sobie expic jak my mielismy wojne wiec teraz nasza kolej"
Taka sama sytuacja jest w trakcie wojny, poprostu expi sie jak nas jest wiecej( o co w tej wojnie nietrudno) ale w poprzednich to bylo gozej. Wiec jak masz te 4h dziennie na expienie to masz w dupie czy kogos PA czy nie, on moze tu wrocic potem ty nie, SAD BUT TRUE
A tak na koniec wam powiem ze Krytyka władzy jest nieunikniona, tzn ja w sumie sie "panem i wladca nieczuje" ale moge duzo na tym servie
Signed Rondel