rotfl ;]]] to po kolei:
@Walekifa
a wiesz, ze zlamales regulamin #tibia.pl, ktory mowi ze
Cytuj:
17. Nie wrzeszcz textów typu: "WSTAWAĆ WSZYSCY!!!", "CO ZA POWALONY KANAŁ NIKOGO NIE MA!!!", "EJ LUDZIE GADAJCIE COŚ!!!".
18. Nie mów: "dajcie jakiś temat do rozmów". Jak nikt nic nie gada to sam coś wymyśl. Operatorzy nie są od dawania tematów.
|
ojejejejejej... i generalnie to jest taka zasada, ze jak cos ci sie nie podoba to na #tibia.pl nie wchodz. Mimo ze na tym forum jest kilka osob ktorym niewiadomym dla mnie sposobem zaimponowales, to i tak wiekszosc uwaza cie za debila. A juz na pewno uwazam tak ja.
@OnlyM
ojeeeej, nawias kwadratowy zamiast okraglego!! Zomg, zomg, no plax, dont kial meh! O ile Walekifa na miano idioty zasluzyl u mnie dopiero niedawno, to ty debilem byles dla mnie od zawsze. Ale z drugiej strony - jako kumpla Fakolpeta/Yarpena za wiele od ciebie nie mozna wymagac...
@Taube
to ja sobie wstawie do podpisu "Jasnie Oswiecony Pan i Wladca" - i od tego momentu w kazdym poscie w ktorym bedziesz sie do mnie zwracac prosze o uzywanie wylacznie takiego okreslenia.
Masz nick "Taube", ludzie beda zwracac sie do ciebie "Taube". Proste, logiczne, nieskomplikowane. Bylo myslec podczas rejestracji, a nie teraz sie zalisz...
---
i teraz takie czepianie sie bez konkretnego celu, odreagowac dosyc stresujacy dzien musze
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Taube
literówki się zdarzają, jeśli się zdarzą w jakimś nicku to wypada je poprawić, ale nie robić wielkich krucjat i przez to tworzyć offtopową dyskusję, która by się tylko rozwinęła na kilka stron z woli wszystkich osób w nią wmieszanych, a raczej z braku woli skończenia owej.. i to jeszcze o literki XD
a fe! wstyd!
|
to po ki c*** kontynuujesz?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Walekifa
Nie,ale skoro wszyscy uważają że jakiś user jest "mega intelgentny" a na IRC okazuje się że to zwykły sztywniak który szuka tylko osoby której można by do***ać to dziękuje bardzo.
|
nie ma sprawy, any time. W zasadzie to cale #tibia.pl uwaza cie za kretyna, wiec mozesz sobie darowac dalsze wbijanie na kanal jesli chcesz dobrze spac w nocy
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez OnlyM
Ty i ten twoj zawyzony poziom, razem z tymi hoomikami etc
|
huh? To ze ten poziom przerasta ciebie to wcale nie znaczy ze jest zawyzony... bo tbh aby prezentowac poziom lepszy od twojego wcale nie trzeba sie specjalnie wysilac imho
Jasnie Oswiecony Pan i Wladca