Zobacz pojedynczy post
stary 08-02-2006, 17:23   #75
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

rotfl ;]]] to po kolei:

@Walekifa
a wiesz, ze zlamales regulamin #tibia.pl, ktory mowi ze
Cytuj:
17. Nie wrzeszcz textów typu: "WSTAWAĆ WSZYSCY!!!", "CO ZA POWALONY KANAŁ NIKOGO NIE MA!!!", "EJ LUDZIE GADAJCIE COŚ!!!".

18. Nie mów: "dajcie jakiś temat do rozmów". Jak nikt nic nie gada to sam coś wymyśl. Operatorzy nie są od dawania tematów.
ojejejejejej... i generalnie to jest taka zasada, ze jak cos ci sie nie podoba to na #tibia.pl nie wchodz. Mimo ze na tym forum jest kilka osob ktorym niewiadomym dla mnie sposobem zaimponowales, to i tak wiekszosc uwaza cie za debila. A juz na pewno uwazam tak ja.

@OnlyM
ojeeeej, nawias kwadratowy zamiast okraglego!! Zomg, zomg, no plax, dont kial meh! O ile Walekifa na miano idioty zasluzyl u mnie dopiero niedawno, to ty debilem byles dla mnie od zawsze. Ale z drugiej strony - jako kumpla Fakolpeta/Yarpena za wiele od ciebie nie mozna wymagac...

@Taube
to ja sobie wstawie do podpisu "Jasnie Oswiecony Pan i Wladca" - i od tego momentu w kazdym poscie w ktorym bedziesz sie do mnie zwracac prosze o uzywanie wylacznie takiego okreslenia.
Masz nick "Taube", ludzie beda zwracac sie do ciebie "Taube". Proste, logiczne, nieskomplikowane. Bylo myslec podczas rejestracji, a nie teraz sie zalisz...
---
i teraz takie czepianie sie bez konkretnego celu, odreagowac dosyc stresujacy dzien musze
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Taube
literówki się zdarzają, jeśli się zdarzą w jakimś nicku to wypada je poprawić, ale nie robić wielkich krucjat i przez to tworzyć offtopową dyskusję, która by się tylko rozwinęła na kilka stron z woli wszystkich osób w nią wmieszanych, a raczej z braku woli skończenia owej.. i to jeszcze o literki XD
a fe! wstyd!
to po ki c*** kontynuujesz?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Walekifa
Nie,ale skoro wszyscy uważają że jakiś user jest "mega intelgentny" a na IRC okazuje się że to zwykły sztywniak który szuka tylko osoby której można by do***ać to dziękuje bardzo.
nie ma sprawy, any time. W zasadzie to cale #tibia.pl uwaza cie za kretyna, wiec mozesz sobie darowac dalsze wbijanie na kanal jesli chcesz dobrze spac w nocy
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez OnlyM
Ty i ten twoj zawyzony poziom, razem z tymi hoomikami etc
huh? To ze ten poziom przerasta ciebie to wcale nie znaczy ze jest zawyzony... bo tbh aby prezentowac poziom lepszy od twojego wcale nie trzeba sie specjalnie wysilac imho

Jasnie Oswiecony Pan i Wladca
hoomik jest offline