Zobacz pojedynczy post
stary 08-02-2006, 18:05   #11
Markizek666
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 02 2006
Lokacja: Eeemm... Kazz??

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: LOL?
Świat: Silvera
Poziom: 29
Skille: 21/23
Poziom mag.: 35
Domyślny A ja zaprezentuje twoją...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Michałeq

@Teraz mati zaprezentował wszystkim naszą polską zaciętość i zedytował cały text tak, żeby mój nie miał sensu i zamiast jak na mężczyzne przystało wziość odpowiedzialnosc na siebie, zwalił ją na mnie. Wniosek? Markizek jest babą xD.
BTW: Wielkie thx za dawanie przykładu NÓPKOM ;]
PS2:co do pierwszego posta w tym temacie, to nie Moon Children tylko moonchildren (jak sie przyczepiać, to do wszystkiego).
No tak a może ty jestś MĘŻCZYZNA bueheheh byś w ryja dostal to byś sie kapciami nakryl ( juz tak bylo nieraz hyhy), ale nieprzenosmy Tibi na rl życie...
Czlowieku ty chociaz wiesz kto to jest ten "NÓPEK" ???
Chcesz sie popisac czymś, nie masz czym!!
Zedytowalem bo mam prwo ty też możesz zedytowac swojego posta, widac masz malo doświadczenia jesli chodzi o forum...
Moon Children- Monnchildren oki dobra przyznaje się bląd juz poprawiam
Lecz nie wiem co ten post ma na celu spytalem sie co masz na myśli mowiac:

"P.S. A co do Matiego..... To zawsze i wszędzie były kontakty i nikt/nic tego nie zmieni.... a szkoda.... "
Ja jestem super kumpel jak trzeba pozyczyc kase zrobic ghoula itp. A pozniej sie na mnie fluga. Jak byl pisany ten post to akurat na ghoulu trenil moj "przyjaciel" i na forum mi "ublizal"
No coż..... ....Kopcie mnie i tak juz nic nie czuje.....

Jestem super i bende jeszcze lepszym
Lecz pewnie znowu zabije mnie jakiś i dostanie i wyjdzie na

Ostatnio edytowany przez Markizek666 - 08-02-2006 o 18:21. Powód: ...Bo i tak już nic nie czuje....
Markizek666 jest offline