Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slivi
Skoro wszyscy sa umieja tylko komentowac i krytykowac innych za to w jakiej sa gildii i jaka nazwe nosi ta gildia lub jakies inne wymowki to znaczy ze jestescie poprostu cipy.
|
Ja nie komentuje Cie tylko za to, ze jestes w gildii ktora NIE ZASLUGUJE na taka nazwe. Te Wasze wszystkie tematy o tym jak przecistawic sie Szwedom/DT sa tylko gadaniem, niczym wiecej. A cipa mozesz nazywac ludzi ze swojego otoczenia, nie po to mam nick na forum zeby ludzie tacy jak Ty rzucali sie z pyskiem "bo komus moj temat sie nie spodobal"
Cytuj:
Rankor nic dziwnego ze Del'Toro dala wam w dupe na Iridii, bo jezeli tam graja tacy ludzie jak ty to niema sie czemu dziwic.
|
Proponuje nauczyc sie czytania ze zrozumieniem bo kiepsko Ci to idzie. Pisalem, ze na Iridii byly tylko 2 osoby z DT i nie odeszly bo przegraly wojne tylko z powodu hacka.
Cytuj:
P.S.
A nazwa gildii niepowstala ze wzgledu na to ze na tej twojej Iridii byla najsilniejsza tylko dlatego ze ta nazwa mi sie podoba i innym tez.
|
Nie na mojej iridii tylko na serwerze gdzie gra pare tysiecy graczy.
Co do tego, ze nazwa Wam sie podobala. Jestescie az tak malo oryginalni, zeby nie potrafic wymyslic WLASNEJ nazwy dla WLASNEJ gildii? Gah, lekcje polskiego tez by Ci sie przydaly, "nie" z czasownikami piszemy oddzielnie. =)
Cytuj:
A jezeli cos ci niepasuje to lepiej sie zamknij i sie niewypowiadaj bo niemam sensu.
|
Nie zamkne sie bo to forum jest po to aby wyrazac wlasne zdanie/opinie a moja opinia po nieudanej probie wjazdu na mnie jest taka, zezrobiles z siebie wiekszego idiote niz jestes. Na czerwono zaznaczylem zdanie ktorego kompletnie nie rozumiem. Mozesz to napisac jeszcze raz uzywajac innych slow? =d
Cytuj:
I czym ty sie koles tak przejmujesz przeciez to jest "tylko gra"
|
Kto mowi, ze ja sie przejmuje? Denerwuje mnie idiotyzm, czy to w grze czy w prawdziwym zyciu.