Temat: Del'Toro
Zobacz pojedynczy post
stary 08-02-2006, 20:06   #23
Anum
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 10 2005
Lokacja: Wrocek

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eshar
To Przenieś sie na Kyre Ziomki z Twojego Serva chca Ci dac po dupie za to że jak była wojna to dupsko grzałeś w bezpiecznym miejscu .
Pozdro i czekam na Ciebie misiu <lol>
Kilku jego "ziomków" gra na kyrze i uważaj żeby ktoś tobie dupska nie skopał .
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eshar
Rankor strasznie sie znoobiłeś grałem na Irydi zaraz po uruchomieniu tego serva i jeżeli tam nie było Del'toro to widocznie grasz od niedawna.
On nie mówił, że nie ma tylko, że było dwóch. Czytaj ze zrozumieniem i powoli to czasem pomaga .
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slivi
Otóz gildia Del'Toro robi wysokie lvle na nowym serwie gdy juz zrobia wystaczajaco duze to zakladaja gildie Del'Toro aby rozpier***c ten serwer i wkutek tego doprowadzic do wojny. Mialo to miejsce na Iridii, Berylii, Galanie itd.
Najpierw dowiedz się faktów a potem pisz. Z tego co wiem to za czasów "DT" (2 osoby ;P) to iridia była lepsza niż po hackach tych własnie dwóch osób.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Silvi
Nie mam zbyt wysokiego lvla na Kyrze i nic nie zdzialam ale jezeli wszyscy sie wezma w garsc zanim powstanie Del'Toro to moze cos zdzialamy.
Z tego co pamiętam po ujawnieniu się gildi DT na beryli powstała masa tematów na temat tego, że trzeba ich wywalić zanim urosną w siłe... chyba im to nie wyszło ;P.

OK pora skończyć tego posta a żeby nie było aż tak off topic to może pomyśl, że oni chcą się zmienić, nie chcą robić PA, random PK itp. (huh ta wyobraźnia ;P). Btw. Pozdro Rank
Anum jest offline   Odpowiedz z Cytatem