Cytuj:
Oryginalnie napisane przez *Ryspeht*
Wersja 1:
Gratulacje dla pana dla którego życie osobiste to dzieło szatana, a snu wystarcza mu 10h na tydzień
Wersja 2:
Gz dla wszystkich ownerów Tetra, pokazaliście, że im więcej Polaków tym bardziej potrafią!
|
ad 1) myslisz, ze on taki religijny

ad 1 i 2) kurcze, przez ciebie popadam w kompleksy. dotad myslem, ze jestem najzabawniejszy( w tym pozytywnym sensie), teraz mam watpliwosci

. moje uznanie.
odnosnie tematu(niby powinno byc na pierwszym miejscu):
mam nadzieje ze tetro jeszcze chetniej bedzie wypowiadal sie w najnowszym teamcie(jeszcze go wprawdzie nie ma, ale jestem fanem bena jonsona i licze ze bedzie

) "top lvl bannished - tetro stroy(nie mylic z toy story)".
a teraz garsc luznych dygresji:
nawet jelli, jak mowi, ma neostrade to tu tez mozna lacze podzielic.
jesli nas wszystkich zaprasza, to czy ze sprzedazy aluminium(puszki po coca coli - szukajcie zdjecia z jego miejsca pracy'jest w tym temacie)
wystarczy kasy na uzadzenie biby dla nas?
czy tetro zbanowany bedzie tym samym tetrem? moze poprawi sie w polskim..
czy odbierze mu sie wtedy tytul rekordzisty, tak samo jak benowi?
czy powinienem pisac o nim w licznie pojedynczej? bo mi narzuca sie mnoga.
jelsi tetro nie szaruje, to podziwiam jego organizacje czasu.
jelsi gra 9 h dziennie, 9 h dziennie(czasmi tez w nocy) ponoc spi(ja na jewgo miejscu mowilbym ze cierpie na bezsennosc, to sie przeciez zdarza szczegolnie w patalogicznych rodzinach, a to nie wyklucza z gry) a szkole ma srednio 6 h dziennie to jak ma na imie jego dziewczyna?

- nie pytajcie kiedy sie z nia widuje, bo fakt ze pamieta jej imie juz jest godnym uwagi. chyba, ze piszac ze ma dziewczyne, mowil o jego milosci miss "tibii". a ze milosc nie wybiera - tak mowia - to nie miejcie pretensji, ze on ja znalazl w grze.
dajmy na to, ze tetro nie szaruje, to kto powinien mu wyplacac rente? jak dla mnie cipy sa temu winne

ja do jego renty sie nie chce dokladac tak samo jak on chce wyzyskiwac slabszych...czyli bardzo.
kiedy juz tetro zostanie zbanowany to mrugnie tylko okiem i zalozy nowa postac i w 16 h zrobi 17 lvl mastera(odnosze sie do jego slow, szukaj w wywiad z tetro)?
jesli nie szaruje to co z nim bedzie kiedy ktos mu zabierze tibe sila? albo sam stwierdzi, ze juz jej nie kocha? odejdzie od komputera i pomysli "to jest rl life?:...i co ja robie tu uuu
a kto pomyslal jaki on daje przyklad swojemu 10 letniemu bratu? "tomek co dzis robimy? expimy na necro czy idzimy na demony? a w wakacje pojedziemy na darashie na piszczyste tamtejsze plaze?" mlodzszy brat patrzy na starszego, szczegolnie jest mam do czytania z tak duza roznica wieku, jak na boga, wyobrazacie sobie co z niego moze wyrosnac? 100 lvl w 100 h?
nie warto zadzierac z tomikiem na forum i w realu, on na was sie odegra w tibi.
swoja droga z nim zaczyna byc jak z chuckiem norrisem. nikt nie wie dlaczego sie o nim mowi, ale wszyscy sie z niego smieja a tylko nieliczny funklub wierzy w to wszytsko.
zastanawiam sie jak wygladaja rozmowy tomka z cipami, o ktrych pisal. moze by jakas nam tu wkleil. to brzmi naprawde interesujaco.
jelsi to rzeczywiscie jest jeden ze sposobow cipow na wykrycie czy ktos szaruje to jak dla mnie bardzo zalosny. i powiem, ze bylbym zawiedziony jesli tym sposobem zostalby tetro zbanowany, bo wydaje mi sie to rownie malo uczciwy sposob jak tomek genialny.
tak nudzilem sie teraz i nie mialem nic lepszego do roboty. wlasnie w tej chwili moja postacia expi moja przyszla corka, a ja spalem juz jutro wiec postanowilem sobie wydziergac czapeczke. i sorry za kilka nonsensow ale chcialem sie bardziej z wami zzyc chlopaki i byc swoj chlop.
no dobra i nie bierzcie tego do siebie, jeszcze raz podkresle ze sie nudzilem.
nawet ty tomek sie nie przejmuj. cena slawy, rozumiesz?
a jezeli ktos ci mowi ze tibia jest wazniejsza niz rl, to po porstu spytaj skad on to wie i czy ma jakies dowody

inteligencjie tez trudno zmierzyc(mensa to zbior snobow z prenumerata najnowszych testow iq), wartosci i cnoty tez trudno zdefiniowac, a ty nawet blony nie masz i nie miales wiec pal lich to wszystko.
robisz co lubisz i jak zechcesz to nawet mozesz wyobrazic sobie ze masz dziewczyne, a taka wyobrazona zwykle nie ma wad wiec tez jestes do przodu.
jak ktos ci powie ze jestes sadysta, to odpowiedz mu zeby sie cieszyl ze tylko w grze sobie robisz dobrze..ups, jak to dwuznacznie zabrzmialo.
i pewnie ze inni ci zazdroszcza(choc nie przesadzajmy znowu, gdyby to bylo marzenie to latwo je zrezlizowac - wystarczy kupic sobie postac). fajnie miec taki lvl zwlaszcza na takim etapie gry. juz jestes w jednych zdania z del toro wymieniany. dosc anonimowe ale zawsze to jakies uznanie.
koledzy poki razem z toba graja w tibie to jest gitara, jak przestana to beda mowic, ze jestes uzalezniiony i generalnie beda sie smiac. wtedy tylko pamietaj "oni zazdroszcza". niestety ludzie sa starsznie dwulicowi i zycza drugim by mieli gorzej niz oni sami. a skro ludzi tacy zli, tym bardziej mozna ich wykorzystwywac. grunt zebys mial dobre samopoczucie i zyl w zgodzie z soba - tak sie teraz mowi. wystarczy, ze to co robisz ty oceniasz jako dobre i juz mozesz spac spokojnie...tzn jelsi znajdziesz na to czas.