Zobacz pojedynczy post
stary 08-02-2006, 20:29   #68
Priestesss
Użytkownik forum

Priestesss's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Carlin

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Katanna
Profesja: Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 24
Poziom mag.: 24
Priestesss ma numer GG 3402392
Domyślny Katana - legendarna broń...

Moje początki grania w Tibie wygladały tak:

1. Accounta zrobiłam bez większego problemu (jakims cudem)

Rookgaard:
2. Pół godziny myslałam nad outfitem, bo myślałam, że zostaje już na zawsze...
3. Nie wiem, jak to zrobiłam, ale samobójstwo wydawało mi się niezłym sposobem na wyjście z pomieszczenia z drabinką (lina.......) i jakos mi umknęło to, że wtedy cokolwiek się traci...czapki z głów lub krzyżyk na droge
4. Numer punktu dla upamiętnienia 4 levla, na którym dowiedziałam się, że moge wyjśc z wioski...
5. Probowałam atakować NPC
6. Desperacko usiłowałam się dostać na część dla PACC, czy to po powierzchni, czy to podziemiami...
7. Jak kiedyś zobaczyłam deera to sięcieszyłam jaka to ja jestem, że jesyem w miejscu, gdzie są jelenie (po prostu kiedys zobaczyłam, jak mój kolega poluje na deera a on na 6 levlu wydawał mi sie wręcz Bogiem Ojcem Wszechmogacym)
8. Nie wiedzialam, do czego śłuży wyrocznia...
9. Zabiłam chyba z 5 postaci i skasowałam, zanim udało mi sie wejśc po drabince i nie dednąć na racie...
10. Myślałam że "Premium players" to są jak się będzie jedną z pierwszych osób, które sobie założą postac na nowym servie.

Mainland:
1. do 14 levla chodziłam z eq: katana, coppe shield, leather legs, soldier helmet i scale armor i marzyłam o Magic Longswordzie.
2. Nie chciałam używać magii (uraz z innych rpg gdzie czasami to jest skomplikowane)
3. chciałam wszystko kupowac od npc, bo nie umiałam handlowac z graczami
4. Jak raz jeden gośc zaczął mi grozić i chciał ode mnie 2k to te 2k zaczęłam zbierać...
happy end: jak oprzytomniałam to kupiłam se p-seta i założyłam Nienawidze Rozowego
Priestesss jest offline   Odpowiedz z Cytatem