Zobacz pojedynczy post
stary 08-02-2006, 21:11   #84
hoomik
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 11 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maethi
Elyta elyta. Jestesmy tru elytarni.
ty nie. Jestes n00bem i low lvlem!

ofc just kiddin'

@Walekifa:
Cytuj:
Więc właśnie nie mam zamiaru na niego wchodzić
swietnie
Cytuj:
A co do złamania regulaminu,to bym się pokłucił
no to jedziesz. Kloc sie.
Cytuj:
Ponieważ pierwszy raz usłyszałem to od normalnej osoby
o rly? \/
Cytuj:
(Walekifa)

-Zawsze tutaj tak nudno??

(The thief) (= Ghost Nieudany)

-Tylko jak przychodza takie z***y jak ty.

Cytuj:
A jeśli naprawde jest tak jak powiadasz,to wystarczy 1 pw i znikam...
he, wlasnie probowalem, ale masz skrzynke zapchana ;/ Szprytne, rzeklbym...

@Taube:
Cytuj:
hoomik, powściągnij swą jakże rozwydrzoną buźkę
hm... nie
Cytuj:
1. w regulaminie nie widzę zakazu pytania się odnośnie samej atmosfery w danym momencie
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez regulamin
Nie wrzeszcz textów typu
Cytuj:
2. nie obrażaj innych użytkowników
milo ze czepiasz sie o to tylko mnie, ale dobra rada - jesli czepiasz sie kogos o cokolwiek, to patrz na ogol - a nie tylko na jedna osobe. A jesli nie zamierzasz, to coz... nie wytykaj tego i mnie, simple
Cytuj:
3. nie podawaj sobie takiego podpisu
oczywiscie ze bede dodawac. NIKT mi nie zabroni, a z tego co sie orientuje w regulaminie nie ma stosownego punktu dot. dopiskow... a w ogole to wedle twoich zasad to zwracasz sie do mnie w niewlasciwy sposob atm.
Cytuj:
4. gdybyś nie zwrócił uwagi, to odsyłam jeszcze raz, przeczytaj kilkanaście razy moje posty tutaj, to może odwidzi ci się to, jakobym się żaliła
przeczytalem, nic sie nie zmienilo.
Cytuj:
5. czepianie się bez celu i odreagowywanie było od początku a nie od środka postu
well, wydaje mi sie ze lepiej wiem w jakim zamiarze JA pisalem SWOJEGO posta...
Cytuj:
6. jeśli chodzi o odreagowywanie w ogóle, lepiej nie zaczynaj, gdyż nie jesteś jedynym, który miał kiepski dzień, w szczególności, że nie masz chyba jeszcze pojęcia czym, tak naprawdę jest sesja
nie widze zwiazku w "moje odreagowywanie <=> sesja"... generalnie to wiem o co ci chodzi, ale tak - teraz tez czepiam sie dla samego czepiania (tzn w ostatniej linijce)
Cytuj:
7. nie przeklinaj
patrz pkt 2 i odpowiedz do niego
Cytuj:
8. jeśli o prezentowanie lepszego poziomu chodzi, to tutaj się nie popisałeś, więc radzę następnego posta napisać po kilku herbatkach z melisą, nim sobie krzywdę przez przypadek zrobisz, gdyż to co widzę nie świadczy za dobrze o tobie
ba, swiadczy o mnie calkiem zle - ale w zasadzie to zwisa mi to, ja tam bym sie zbytnio na waszym miejscu nie przejmowal kims, kogo na 99% i tak w zyciu na oczy nie zobaczycie... jezeli tak bardzo bola was moje posty to gdzies w panelu uzytkownika jest taki fajny przycisk "zignoruj" - use it. Nah...

@PiXik
Cytuj:
cieszy przemiana forum teraz każdy zostaje ukarany i nie ma znaczenia kim jest
nah, a nie bylo tak wczesniej?
Cytuj:
hoomik wyluzuj?
alez ja jestem wyluzowany. Jestem *******onym, ****a, za***iscie wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora.

@OnlyM
Cytuj:
A czy to nie prawda ze ty i ta twoja reszta uwazacie sie za wladcow forum?
polowicznie prawda. Tzn za wladce forum uwazam tylko siebie. Normalnie master and commander. W dodatku Jasnie Oswiecony.
Cytuj:
Pff... sorry ale mnie twoje zachowanie nie imponuje.
nie przypominam sobie abym probowal imponowac tobie lub komukolwiek innemu?
Cytuj:
Wrecz przeciwnie, jest one zalosne.
Aff... look who's talking
Cytuj:
Stworzyliscie sobie wlasny "poziom" i nikt z userow oprocz was nie moze do niego dorownac, nie?
no, za niski lvl masz n00bie
Cytuj:
Nie bawi mnie to, a mody to popieraja
mody popieraja to ze cie to nie bawi czy to drugie? Bo jesli jednak 'to drugie', to w zasadzie racji nie masz - przykladem moga byc 3 punkciki dla mojej jakze skromnej osoby. Chociaz tbh sam moglbym wskazac kilka(~nascie) swoich postow w ktorych zasluzylem na ostrzezenie a go nie dostalem... oh well, shit happens.

Fewk, zeby zmarnowac 15 minut czasu na pisanie posta... --"

Jasnie Oswiecony Pan i Wladca
hoomik jest offline