Cytuj:
Oryginalnie napisane przez hoomik
swietnie
|
Dlaczego? A bo nobo poniewaz ty tutaj jesteś szefem?a wszelcy inni użytkownicy którzy stoją ci na drodze są potencjalnymi wrogami, debilami,noobami.Trzeba ich tępić??Na tym forum jest 1000 inteligentniejszych użytkowników od ciebie,baa 80% tego fora taka jest,ale siedzi to w głębi ducha,i nie chcą tego pokazać.Ty poprostu zdobywasz uznanie jadąc innych.I twierdzisz że inteligentny post jest postem,w którym każde zdanie jest cytowane,poniżane,oraz zaprzeczane??.
Cytuj:
no to jedziesz. Kloc sie.
|
P
okluce sie.TO było zwykłe pytania mające na calu dowiedzieć się czy IRC jest zawsze taki pusty,i cichy.Czy jeśli wejdę tutaj jutro,to będzie ciekawie i miło. Na zwykłe pytanie otrzymałem ofensywne odpowiedzi,więc nie wiem kto tutaj jest kretynem.
Cytuj:
o rly? \/
[/b]
|
Tutaj przyznam ci rację,ale nie obchodzi mnie co myśli o mnie jedna,dziesięć,dwiadzieścia osób. A ty sugerójesz się całą tibią.pl(na 60 000 userów,z czego 20 000 korzysta conajmniej raz w tygodniu z forum,a około 200 widać codziennie) Gdyby niechciało mnie tutaj te skromne 200 osób,wtedy bym cie zrozumiał .
Cytuj:
he, wlasnie probowalem, ale masz skrzynke zapchana ;/ Szprytne, rzeklbym...
|
Powiadasz??
Edit: Wyczyściłem skrzynkę,działaj