Wiec... przydaloby sie cos napisac...
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Pabak
Distance Ring... nikt Cię nie zmuszał do trenowania distance... od początku gry paladynem zapewne wiedziałeś że nie ma pierścienia który zwiększa tego skilla, więc sam jesteś sobie winny. Trzeba było grać inną profesją skoro Cię to tak boli. Ja znowu chcę sd dla knighta... wszyscy mają sd a ja nie mogę bo gram knigtem... taka sama gadka... nie uważasz?
|
Czy ja powiedzialem ze cierpie z tego powoduy ze nie ma takiego ringa? Nie! Nie wiem czy przeczytales pierwsza strone ale tam napisalem mniej wiecej ze myslalem ostatnio nad tym czemu takiego ringa nie ma itd. itp. i chce wysluchac opini innych osob na ten temat... czytanie ze zrozumieniem -.-' A z tym knightem,... to nie uwazam... bo kto powiedzial ze knight nie moze uzywac sd? Moze... tylko trzeba wytrenowac 15 mlvl... to jest malo prawdopodobne.... ale teoretycznie mozliwe wiec jak bedzies chcial to moze kiedys walniesz kogos z sd knightem....
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Vil
Cytuj:
|
Light ring... a może jeszcze shadow ring?
|
Problem z glowy po update, regeneracja many pozwala bez przeszkod korzystac z czarow oswietlajacych.
|
Wlasnie... i nie powiedzialybm ze knight ma najwieksze problemy ze swiatlem.. bad mial tylko palek.. bo knight zawsze torcha mogl wsadzic a palek nie moze.. jedynei moze rzucac...
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To że chodzicie na 15 poziomie paladynem na smoki itp, a wasz poziom to max. 30 to nic dziwnego... raz w tygodniu lag na takim expowisku = śmierć = odpoczynek od gry na kilka dni oraz strata dużej ilości expa a czasami sprzętu.
|
na 15 levelu mozna sobie "pojsc" na smoka, na "chodzenie" jest sie za slabym ..
|
Wlasnie..... wiec zaden z tego pozytek jedynie satysfakcja....
Cytuj:
|
I blagam, nie tlumacz nazw stworkow ;X
|
O Boshe... wlasnie!! Czasami to trzeba chwle pomyslec zeby ksumac o co mu chodzi.... o.0