Zobacz pojedynczy post
stary 09-02-2006, 12:01   #12
Khazar
Użytkownik Forum

Khazar's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw

Stan: Na emeryturze
Khazar ma numer GG 2714125
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez errol
dzieki za pomoc (co prawda większość to samo, o exit ) ale odpowiedź na moje pytanie nie została udzielona... walczyłem na górze na której mieszkają Cyklopy, a ci kolesie zaatakowali mnie tak, że z drugiej strony miałem krzaki i bardzo trudno było uciec, jeśli w ogóle się dało... Nosso Mc'Furry napisał o Ctrl+R, podejżewam że jest to zgłaszanie nicka PK to tibia.com i czasem też zbanowanie jego konta, ale co to da, skoro ja zginałem i straciłem cały backpack :| (na szczęście niech żyje Depo )
widze ze Ty nie kapujesz. chlopcze czytaj ze zrozumieniem, napsiali Ci o exicie bo myslales ze tak sie wykpisz i uciekniesz bez straty ncizego. ale tak sie nie da. i odpowiadam na Twoje pytanie (jezeli to bylo to): NIE! NIE MOZNA UNIKNAC Z GORY STRACONEJ WALKI I KONSEKWENCJI DEADA! a co do PK to do kur*y nedzy (bo inaczej sie nie da) ludzie, nie traktujcie tego jak przestepstwo bo to przestepstwem nie jest, nigdy nie bylo i nie bedzie.

"To miejsce na mapie, gdzie kończy się papier, gdzie farba sie zmywa, Polska się nazywa..."
Khazar jest offline   Odpowiedz z Cytatem