Zobacz pojedynczy post
stary 09-02-2006, 14:32   #209
pamelka
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 02 2006
Lokacja: Ab =PP

Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Aldora
Poziom: 15
Poziom mag.: 8
pamelka ma numer GG 2654854 Send a message via Skype™ to pamelka
Domyślny buhhehe:P

ja teZ miaŁam takei sytuacje...np. Kolega oddal mi postac na 14 lvlu;] ja swoja mialam chyba na 6 to jeszcz en rooku wiec to byl taki zaszczyt dla mnie miec postac na 14 xD no i bylam w Venore...i razem z siostra gralysmy , jak zobaczylam gromade wilkow idących na mnie to sie wystraszylam ale po kilku sekundach bylo po nich xD wiec ja cala happy poszlam niestety troszke zadaleko, nie znalam potworow oprocz tych na rooku w plecaku mialam jakies 4 runy hmmP nagle zobaczylam ajkeis gole sumo!! chodzi oczywiscie o cyklopa...a jako ze nie znalam sie zbytnio na tibi to wylączylam ją) chociaz mialam ten krzyzyk taki oczywiscie obudzilam sie w swiatynii nie wiedzac jak to sie staloo=PP

no a drugi raz to juz na 15 lvlu...inna postac..mieszkalam w Ab i poszlam do zamku na minoP no i i tam byly orkii i nagle podbiega do mnie taki duży! pierwszy raz go widizalam..byl to ork berserker... no i mając rozdzke dobra , dobra zbroje i gdybym pomyslala to mozee i cos bym zdzialala...a ja zamiast go atakowac to stoje w miejcuu w takim szoku!! no i napis " You are dead" obudzilam sie w Thais bo do Ab sie nie przeprowadizlam tak naprawde tylko pzrenioslam rzeczy i zylam szczesliwie wiec musialam isc na okolo do aB po drodze gonil mnie cyc i gdyby nie ludzie ktorych spotkalamm to w swoatyni znowu bym sie spotkalaa
pamelka jest offline   Odpowiedz z Cytatem