Zobacz pojedynczy post
stary 09-02-2006, 15:17   #145
Virius the Master
Zbanowany

Virius the Master's Avatar

Data dołączenia: 20 11 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khad
(...) Mag na 90~lvlu jest w stanie expic na dragach robiac 70k/h z exori vis i to sporo przy tym zarabiajac ew hydry nawet do 100k/h jednak tu z zarobkiem jest gorzej (...0

LoL... No Comments...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Khad
Knight ma tylko nieco tansze expienie ze wzgledu na exury.
A teraz wszyscy rycerze do boju! Bić te smoki i te wstrętne krasnoludy! Exura! Exura! EXURA! Shit... You are dead.

Już widzę rycerzy uleczających się exurami i sorcków bijących smoki z exori vis/mort a jeszcze bardziej z exori flam

Sorry, ale Twój post mnie rozbawił.

@topic:

Ja sam gram sorcem. Zacząłem 31 stycznia, na dzień dzisiejszy mam lvl 21-16 % do 22.

Szybko się nim teraz expi za sprawą wandów... No właśnie- Sorcerer ma lepsze rozłożenie wandów- energia, ogień, trucizna, energia, ogień. A druid ma gorzej, bo kiedy sorc będzie biegał na guardy bez runów ofensywnych (z summonem i wandem tylko) to druid nie bedzie mógł... bo na 26 lvlu do 33 ma poison wand.

Ale to zależy co wolisz. Bo potem sytuacja jest odwrotna- Sorckowi będzie trudniej na 33 lvlu niż drutowi np. na smokach. Druidowi wyjdzie to taniej, bo sam sobie zrobi UH/IH. Sorc będzie musiał kupić.

Dobra kończe tego posta

Btw dodam jeszcze- różdzki od lvlu 33 to jest tak, że druid ma zasięg 1 kratkę, a sorc 2. Sorcem lepiej podexpisz sobie na cyclopolis.
Virius the Master jest offline   Odpowiedz z Cytatem