Temat: PaCc
Zobacz pojedynczy post
stary 09-02-2006, 16:18   #4
Mar Cin
Użytkownik Forum

Mar Cin's Avatar

Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon

Stan: Aktywny gracz
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pamelka
Chciała bym poruszyć temat Pacc... jak zauważyłam coraz wiecej osób go ma... ale tych co stac na to=/ i mnie to denerwuje powoli..no bo ej sry ale kazdy gada teraz o szaczunku, zeby na swiecie był pokój i zeby kazdy byl traktowany tak samo. Tak owszem kazdy do tego daży jakoś, ale i tak bogatsi są traktowani lepiej. Tibia to zwykła gra, no ale kogo ona robi z tych ludzi? Rasistów- czytalam wypowiedzi w rożnych tematach, czepiacie sie brazylijczyków i szwedów; a ci co maja kase i mają pacc to pomiatają tymi co go nie maja... dlaczego oni maja podrózowac na różne wyspy, miec lepsze czary itp.?? Uważam że coś trzeba zrobić żeby każdy był traktowany tak samo, bez względu na pochodzenie, wiek, lvl, czy kase... przynajmnij w tibii ) pZdr dLa wszystkich
"Niestety" mamy w Polsce kapitalizm i wolny rynek, więc jak coś chcesz to musisz za to zapłacić. ("niestety" w cudzysłowiu, bo w cale tak nie uważam, jakby ktoś pytał. Bo jeśli wynagrodzenie twórców czegoś nie zależy od popularności tego czegoś, "nie wiadomo czemu" zaraz spada jakość. A żeby tak było z Tibią raczej byśmy nie chcieli ) A co do wieku i pochodzenia się zgadzam, tyle że jak np. Brazyle (na amerykańskich serwach) czy Polacy (na serwach niemieckich) zachowują się jak ostatnie mendy spod budki z piwem, to nie ma co się dziwić że na nich i na nas ludzie wyzywają

Jajco mi się zjarało

To se dzisiaj nie pogram...

Ostatnio edytowany przez Mar Cin - 09-02-2006 o 16:20.
Mar Cin jest offline   Odpowiedz z Cytatem