Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan W
Diamonic dzieki za zrozumienie. A ty Walekifa uzywaj czasem mozgu. Jesli 8lvle cie tak bardzo podniecaja to zostan na rookgardzie. I nie wyzywaj mnie od newbie. Jasne jak masz wysoki lvl to bedziesz mial wiecej ludzi do PA co nie? A pomysl moze o graczach 30+ lvl. Im moze sie nie podobac to ze bedzie na serwie wiecej niskich lvli. A pozatym nie przegrywamy wojny dlatego ze jest za malo ludzi tylko ze Polacy sie tak swietnie organizuja.-.- I jesli do tej pory tego nie wiesz to najwieksze nooby to niestety Polacy. Wiec ja jestem przeciwko temu. A ajk ci sie to nei podoba to juz twoja sprawa.
|
Rooootfl.Powiadasz człowieku że jestem newbie,bo wyczytałes statystyki mojego najnowszego chara??POwiadasz że polacy się słabo organizują,a to tacy jak ty przegrywają wszystkie wonjny.Gram w tę gre dwa lata,i widziałem więcej niż ty kiedy kolwiek zobaczysz.PRzekonałem się co to mieć przerypane w tibi,czym są prawdziwe wojny i PA.TO że twój charek ma 20-40 lvl nie robi z ciebię Elity.A czemu 30 lvl + ?? Bo ty masz 30 lvl?? Więcej ludzi na serverze =
1) Szybszy resp
2) Więcej run 4 sale
3)Większa władza polaków,więcej znajomości.
4)Więcej zdarzeń,intryg,wojen,gildii,ogólnie ciekawszy serv.
Wielu ludzi którzy by się tam zarejestrowali,przegoniło by cię z lvl'em w tydzień.A to że ty na swoim charze tego nie czójesz,bo huntujesz minosy i orków na zamku,bądź roty na fibuli.to nie znaczy że bardziej zaludniony server =gorszy server.