Zobacz pojedynczy post
stary 09-02-2006, 16:29   #11
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Walekifa ma numer GG 8714993
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan W
Diamonic dzieki za zrozumienie. A ty Walekifa uzywaj czasem mozgu. Jesli 8lvle cie tak bardzo podniecaja to zostan na rookgardzie. I nie wyzywaj mnie od newbie. Jasne jak masz wysoki lvl to bedziesz mial wiecej ludzi do PA co nie? A pomysl moze o graczach 30+ lvl. Im moze sie nie podobac to ze bedzie na serwie wiecej niskich lvli. A pozatym nie przegrywamy wojny dlatego ze jest za malo ludzi tylko ze Polacy sie tak swietnie organizuja.-.- I jesli do tej pory tego nie wiesz to najwieksze nooby to niestety Polacy. Wiec ja jestem przeciwko temu. A ajk ci sie to nei podoba to juz twoja sprawa.

Rooootfl.Powiadasz człowieku że jestem newbie,bo wyczytałes statystyki mojego najnowszego chara??POwiadasz że polacy się słabo organizują,a to tacy jak ty przegrywają wszystkie wonjny.Gram w tę gre dwa lata,i widziałem więcej niż ty kiedy kolwiek zobaczysz.PRzekonałem się co to mieć przerypane w tibi,czym są prawdziwe wojny i PA.TO że twój charek ma 20-40 lvl nie robi z ciebię Elity.A czemu 30 lvl + ?? Bo ty masz 30 lvl?? Więcej ludzi na serverze =

1) Szybszy resp

2) Więcej run 4 sale

3)Większa władza polaków,więcej znajomości.

4)Więcej zdarzeń,intryg,wojen,gildii,ogólnie ciekawszy serv.

Wielu ludzi którzy by się tam zarejestrowali,przegoniło by cię z lvl'em w tydzień.A to że ty na swoim charze tego nie czójesz,bo huntujesz minosy i orków na zamku,bądź roty na fibuli.to nie znaczy że bardziej zaludniony server =gorszy server.

http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126

Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła?
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841-
Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!!
Walekifa jest offline   Odpowiedz z Cytatem