Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Storiel
Nie ufajcie Vaikorowi gadalem z nim w tibi i Powiedzial ze jest open battle o 22.00 8 Lutego...Po czym sprawdzilem kto jest online,Nie bylo nizahego,Ztyxa,Ahazina,VOlltio,Master exzora,Mixteriusa i wiele wiele innych...Niewiem jak mogla by byc open battle skoro nie bylo kluczowych Zawodnikow.
Po tej sytuacji zapytalem Vaikora czy mnie oszukal nie odpowiedzial wiec twierdze ze klamie...Od dzis bede dawal itemy Fire a Dokladniej Russel Inferno.
|
LOL!
21:34 Nizahe inferno: i'll be back at 22 get your ppl on if you wanna fight
To fake. Bo nie zapisałem w hot key co Nizahe napisał, ale to było cos takiego i napewno 34 po 21... Dla tych co nie rozumieja angielskiego chodziło mu o to że będzie spowrotem o 22 a my mamy wziąść ludzi onlin jeśli chcemy walczyć, była godzina 22:17 i dałem loga. Ztyx, Master Exzor, Mitzu Dexterius all byli online, nie na tych postaciach, ale na noob charach

Ty mnie zapytałes czy Cie oszukałem że bedzie walka ja Ci nie odpowiedziałem bo napisałem coś takiego jak "zaraz 22, będzie walka, narazie" Ty napisałeś "lol" i już dalej nie gadaliśmy, więc nie rozumiem Cie dlaczego piszesz takie bzdury