Temat: PaCc
Zobacz pojedynczy post
stary 09-02-2006, 20:02   #5
pamelka
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 02 2006
Lokacja: Ab =PP

Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Aldora
Poziom: 15
Poziom mag.: 8
pamelka ma numer GG 2654854 Send a message via Skype™ to pamelka
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mar Cin
"Niestety" mamy w Polsce kapitalizm i wolny rynek, więc jak coś chcesz to musisz za to zapłacić. ("niestety" w cudzysłowiu, bo w cale tak nie uważam, jakby ktoś pytał. Bo jeśli wynagrodzenie twórców czegoś nie zależy od popularności tego czegoś, "nie wiadomo czemu" zaraz spada jakość. A żeby tak było z Tibią raczej byśmy nie chcieli ) A co do wieku i pochodzenia się zgadzam, tyle że jak np. Brazyle (na amerykańskich serwach) czy Polacy (na serwach niemieckich) zachowują się jak ostatnie mendy spod budki z piwem, to nie ma co się dziwić że na nich i na nas ludzie wyzywają
eJ..no ja to rozumiem, ale to jest bez sensu...no trzeba jakos zarabiac, ale to jzu lekka przesada... tu juz np. nie chodzi o mnie, bo moja mama uważa ze PACC to zupelna strata pieniedzy i woli zebym se poszla z kolaznakmi na zakupy i kupila se cos ladnego, poszla do kina cyz na impreze, i albo uzbieram sama albo sie porzegnam z mysla ze bd go miec... ale np. Te dzieci z np. biedniejszy rodzin, ktorych koledzy graja majac PACC , to jak one sie czują?? jak koledzy opowiadają " ja bylem na Edron i zabilem 5 dragonow na raz a ty co zabiles?" no i co takei dziecko ma zrobic? odpowiedzec " ja zabilem trola, elfa, i minotaura" ?? odrazu robi sie mu glupio i wglebi duszy zaluje ze jest z takiej rodizny a nie innej, innej ktora mogla by dac mu pieniadze na PACC...=//
Ja bardzo lubie tibie, podziwiam i mam szacunek dla jej twórcow...no ale przeciesz musza jeszcze inaczje zarabic... albo przynajmnij mozna zmienic ceny PACC 90 iles zŁ za 3 miesiace?? rozumeim ze za rok zeczywiecie okazja..ale przeciesz ceny mozna obnizyc..wtedyy i tak zarobia bo po obnizonej cenie wiecej osob bedzie go kupowalo, i jeszcze Ci od tibie zyskają nie sądzicie??
pamelka jest offline   Odpowiedz z Cytatem