Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tretogorczyk
@up
Ja wiem czy wazne ze dlugi czy nie, teoretycznie glupota jest pisanie posta na linie, ktory zawiera jedno zdanie... No i poza tym co ten post p. Fea Umarth stwierdzal ? Mowil prawde, do tego doszedles, wiec okey, zgoda. Tylko co on dokladnie mowil ? "Ty tez chyba duzo ni wiesz" - czasownik "wiesz", tutaj z partykula nie, czyli orzeczenie "nie wiesz"; "chyba duzo" - dwa okreslenia, "ty" - skierowane do mnie, "tez" - czy to oznacza iz p. Nosso tez chyba duzo nie wie ?
Tak wiec jak poczatkowo stwierdzilem - post p. Fea Umarth byl absolutnie zbedny, bo nic nie wyraza - jest zbyt krotki, a takie posty tylko zasmiecaja forum =)
|
Co ty w ogole *******isz? Jezeli post jest krotki to znaczy ze jest glupi? Post tego calego fea wyraza jego opinie na temat twoich postow , a konkretnie na temat twojej wiedzy. Moze i chodzilo mu o to ze nosso nic nie wie , a moze to byla ironia ktorej nie jestes w stanie zrozumiec? Zarzucasz komus nie wiedze i jest ok. Ktos zarzuca tobie i jest zle , tak? Zamiast sie rozwodzic na temat jego posta pokaz ,ze wiesz. Uargumentuj to ,a nie "szpanujesz" znajomoscia czesci mowy. a co do dyskusji na temat krotkich postow to jedno konkretne zdanie moze wyrazac wiecej niz 1000 innych bez sensu.
A w crazy~ sa osoby nie zwiazane a przynajmniej byly.
ps : ktory Eleandrill?
pps : Heh 69 teraz mozna przestac