Temat: Jaki shield ?
Zobacz pojedynczy post
stary 09-02-2006, 21:12   #15
Aqiet
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 07 2005

Profesja: Paladin
Domyślny

@up, oczywiście pewnie że exura vita pewnie lepiej (ekonomiczniej wychodzi) ale jak lag to juz sie nie uhniesz..., a jakby na to nie patrzec to magic shield bedzie działać, fakt że jak lag się przedłuży to i magic shield nic nie da bo co tam kolwiek podejdzie to predzej czy puzniej zabije, ale coż...

ja tak osobiście to chyba wole sobie na spokojnie pić mana fluidy niż czekać na yellow/red i uh, bo jakoś ta 1 opcja daje pewien komfort, no i możliwość błedu, nie trafienia czymś powiedzmy w siebie, ale to inna kwestia

tak na marginesie, poruszyłem kwestie laga, czy wam też sie czasem zdarza że jak macie laga, takiego dłuższego to was wywala z gry (logout), nawet jak walka jest? dziwne troche, ale miałem taki przypadek że mie gonił chyba jakiś orc czy coś, no i lag, po paru minutach (exit z tibi i log in) wsadza mnie do gry, tak jakbym sie logował normalnie, to niebieskie coś, no i bez straty życia byłem, wiec nasywa mi się takie spostrzeżenie, co myślicie o tym, może jest jakaś taka "deska ratunku od laga"? nie wiem sam co mam o tym mysleć...
Aqiet jest offline   Odpowiedz z Cytatem