Zobacz pojedynczy post
stary 09-02-2006, 21:33   #16
Walekifa
Użytkownik Forum

Walekifa's Avatar

Data dołączenia: 30 08 2004

Walekifa ma numer GG 8714993
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan W
Czlowieku jestes zalosny. Po pierwsze nie wiem na jakiej podstawie mnie oceniasz jako newbie bo ja o tobie nic takiego nie powiedzialem. Ale jesli chciales mnie w****.ic to ci sie udalo. Jak chcesz kur.wa wiecej intryg to sobie serial obejzyj. A pozatym ,,wielce doswiadczony graczu'' jakbys nie wiedzial to 30 lvle nie biora zazwyczaj udzialu w znaczacych dla serwera wojnach. I wez sie zastanow jak chcesz duzo ludzio to sobie zmien serwer a nie pie.rdolisz ludziom ze im wiecej graczy na serwie tym lepiej. To niby po co CIPsoft robi nowe swiaty i zacheca zeby sie na nich osiedlac?? Dla zabawy???
Czlowieku zapisz sobie to gdzies i wyucz na pamiec JESTES ZALOSNY!!!

Po 1.Naucz się edytować posty.

Po 2. Nie rób z 30 lvl-i mega elity która przeważa w wojnie,bo tam idzie każdy lvl,liczy się narodowośc lub gildia,Sam kiedy zaczynałem grać na pandorii wbiełm sie 16 druidem,i jakoś dawałem rade.

Po 3. Cip soft robi nowe światy,aby stare się nie przeludniały,i nie było 500-osobowych kolejek.A każdy chce zabłysnąć,i poznać życia best lvla na nowym świecie.

Po 4.

Nie chce się kłócić,dosyć przez ostatnie pół roku miałem tutaj wojen przez ludzi którzy nie potrafią przyznać się do błędu.

Edit:aaaa,a co do mojego nie jedynego konta

Zobacz jaki noob O.o

:O:O:O 7 lvl, nab plx nab plx! A wiesz który to był kiedyś?! 90 RP.
Nawet nie wiesz jakie Walekifa i MAcek Wizard mieli lvl'e kiedyś,ale Bóg dał mi siłę przezwyciężenia tej gry,za co mu dziękuje....

Pozdrawiam
Waldek.

http://www.forum.tibia.pl/group.php?groupid=126

Jesteś fanem Diablo 2 ,ale gra już ci się znudziła?
http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=187841-
Zapoznaj się z tym tematem,a nie pożałujesz!!!!!!!!

Ostatnio edytowany przez Walekifa - 09-02-2006 o 21:53.
Walekifa jest offline   Odpowiedz z Cytatem