Gdyby było więcej ludzi już nie byłoby tak dużo wolnych respów.

A co do reszty to się zgadzam.

Ilość ludzi ma swoje wady i zalety. Bierzmy np. kopalnie dwarfów, teraz połowa (przykład) jest wolna, przyjdzie więcej ludzi, palek szybko dista wbije, bo ma kolegów sorców/druidów i zajmuje i później robią się ogromne kolejki na kopalnie, a nie każdego stać na pacca.
Znajomości to ja mogę nawet u szwedów znaleźć, (zaraz połowa forum powie, że jestem noobem, bo szwedów lubię) a tak w ogóle czy do was kiedyś dotrze, że nie narodowość jest ważna tylko charakter ludzi?
Wg mnie temu serverowi tego już więcej nie potrzeba. Czytałeś chociaż raz forum Nebuli na tibia.com? No chyba, że angielskiego nie rozumiesz.
Tutaj właśnie pokazałeś jakim jesteś gnojkiem, a jak mi zaraz ktoś powie, że jestem tylko rok starszy od niego to naprawe nie wytrzymam. -.-
Wyobraź sobie, że inni też robią nowe chary, (

) ja wcale nie muszę mieć wysokiego lvla żeby czuć się dobrze, dla mnie to gra 4fun, a jeśli ty grasz dla "cyferek" to odpuść sobie, bo dla mnie nic nie znaczysz.
Z pewnością mogę powiedzieć, że ch*** wiesz o sytuacji na tym servie, ja sam nie wiem wszystkiego, ale to co wiem w zupełności wystarcza do wypowiadania się o Nebuli.
Nie narodowość, tylko poglądy, ale widze, że są jeszcze tacy debile jak ty, którzy latająz hasłem. (ubić szweda, bo to cw**)
Ty jesteś jedną z takich osób, a jeśli błędem nazywasz czyjąś opinię sprzeczną do twojej... żal mi cie.
-Diam~