Zobacz pojedynczy post
stary 10-02-2006, 15:04   #13
Nup Mage
Użytkownik Forum

Nup Mage's Avatar

Data dołączenia: 17 01 2006
Lokacja: Wrocław

Stan: Niegrający
Imię: Nup Mage
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Elysia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Moncjusz
1.Zacząłem ciebie atakować, bo zabiłeś kolegę (dziwne, że jak tylko pojawiło się red hp to od razu uh-.- bot?
2.nie weim kiedy miałem reda, może pod koniec
3.gdyby inni kumpleby przylezli to już było by po was, a że 3 sie nas wtedy tylko zebralo niestety
4.Wy chyba wszyscy macie bota, ciągle dostawałem i nie gadaj, że jesteś królem pvp i dlatego maz takiego cela-.-

A ty padłes prawie na 2 sd aaa wczoraj ekipa 15 osobowa zaczęła was atakować i do depo sie uciekło ?
Na filmku ani razu nie miałem reda, jak na mnie sd marnowałeś pod dp też nie. Widać na filmie jak się co twoj strzał uham na samym początku, bo nie dawałem looka na twoich kolesi i nie wiedziałem czy się 3 sd nie spodziewać.
Zobacz na filmie kiedy reda miałeś [strzelałeś do Stoneda i Kommara z sd, ja ich uhałem, ty redzik, vitka i tak znowu].
Szczerze wątpie, że więcej osób by wam pomogło, bo jeśli problemem dla was jest uhnąć się przez 3 rudny, to sorry ale PvP to wy nie macie..
Istotnie problemem było strzelać do was jak albo przechodzliście przez krzaczki skosem albo chodziliście po prostej ;]
I nie wiem kiedy miałem paść na te 2 sd, bo jak mnie zacząłeś lać w kazo, to jakoś po każdym twoim sd się uhnałem ;]
Nup Mage jest offline   Odpowiedz z Cytatem