Temat: News
Zobacz pojedynczy post
stary 10-02-2006, 15:28   #644
Gregoire
Użytkownik Forum

Gregoire's Avatar

Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Lodz

Stan: Aktywny gracz
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rondelman
Gregoire: We wszystkich twoich wypowiedziach(jak dotad) widze tylko slowa krytyki, a gdzie jakis pomysl zeby ich oszczedzic
A naleza sie slowa pochwaly??

Cytuj:
wykaz sie pomyslem zeby naprawic nasza kochana iridie
Nie nasza bo ja tam juz dawno nie gram i moze dlatego jestem obiektywny w swoich wypowiedziach.

Cytuj:
Być moze niebardzo ci idzie w Tibii (lvl 20+-)
Masz racje nie idzie mi, nie gram od pol roku ponad i tylko dlatego wyladowuje swoje flustracje tutaj. Codziennie gdy zasypiam mysle tylko jak komus dokopac na forum bo zazdroszcze innym.

Cytuj:
forum jest jedynym miejscem gdzie mozesz się "wykazać" jaki ty mądry niejestes? Jak do tad tyle wnioskuje z twoich postow.
Swoja madroscia wykazuje sie w rl, tutaj nie ma po co.

Cytuj:
A zapewniam cie ze gdybysmy sie zamienili miejscami to było by inaczej.
Z jednym sie zgadzamy.

Jeszcze jedno. Zapewniam Cie ze ja tylko oceniam na podstawie faktow a nie mojego "widzi mi sie". Jakby bylo co chwalic to bym chwalil. Sam przyznales, ze jestes PA, wiec myslisz, ze bede Cie wychwalal??
Wiem ze PA nie da sie zlikwidowac, ale niektorzy wola w grze pokazac jakimi sa kozakami.
Bo po co byc milym skoro mozna byc tyranem??

btw@ Wiekszosc osob ktore sie najbardziej rzadza i rzucaja w Tibi to osoby z dosc duzymi problemami emocjonalnym, w wieku 13-16, posiadajace malo przyjaciol i znajomuch w rl(lub posiadajacych tylko znajomych co w tibie graja bo juz o niczym wiecej nie mozna z nimi porozmawiac - znam takie osoby z wlasnego doswiadczenia), a jedyny kontakt ze swiatem maja za pomoca internetu ( i przez to ich system wartosci ubozeje ).
Nie bierz tego do siebie, bo nie mowie teraz akurat o Tobie, tylko taki ogolny rys komputeroholika.

Ja chce uczynic tylko to zeby ludzie spojrzeli na te same rzeczy z innej perspektywy i nie mozesz mi zarzucic ze klamie, a rzeczy ktore tutaj wypisuje to bzdury.
Jesli chcesz to moge Ci udowodnic, ze to Ty w swoich wypowiedziach sie mylisz i zaprzeczasz sam sobie, wystarczy ze przejze i wkleje ostatnie Twoje posty.

C.P. Baudelaire
Gregoire jest offline