Nie ucichłem tylko wy tyle postów nawaliliście xD wczoraj poszedłem spać a dziś własnie wróciłem ze szkoły i już pisze...
Zrobiliśmy mass logg bo był cynk że Nizahe biegnie do Venore boat, a my tam dalismy logi, strapowalismy go tylko NIEWIEM CZEMU ZALOGOWAŁO SIE TYLKO 17 OSÓB!... puźniej online było coraz więcej tylko że już nic nie mogli zdziałac. Wczyscy tu co zaczeli pisać teraz wygra Fire, Tengu już będzie płaciło, Fire ma taktyke, itd to dla mnie sa bzdury z kosmosu... No ale dobra, pisze dalej, zablokowalismy Nizahego lalismy go lalismy tylko że było za mało sderów a za dużo knightów, eh... ale nieważne, przybiegło Fire i zaczęła się rzeź xD Tylko że była c***nia, teraz mogliście zobaczyć ŻE TENGU NIE UŻYWA AIMBOTÓW! Gdybysmy używali, klikamy na battle mode, jakis tam przycisk i moglibysmy walic tych co byli pod daszkiem... szkoda że to nie było na otwartym polu heh. Ja bym to nazwał kamikaze trap gdzie próbowalismy zabić nizahego

no ale jak napisałem wcześniej szkoda że było tak mało sderów... gratulacje dla Mitzu, Dnima i Master Exzora którym udało sie uciec z tego trapu którzy sami sobie zrobiliśmy...
I nie piszcie prosze ile osób z nas zapłaci wychodząc z Tengu bo zapewniam że nikt, to była tylko jedna przegrana walka, jak narazie jest 3:1 dla Tengu w bitwach, chociaż Fire zarobiło więcej fragów w tej ostatniej niz my ogółem

Napisze jeszcze raz że to nie jest żadna doskanała taktyka Fire tylko nasz błąd który sami sobie zrobilismy, gdyby to było w Edron było by po Nizahe, mieliście farta że nie moglismy atakować waszych magów bo byli schowani pod daszkiem i to wszystko...