Zobacz pojedynczy post
stary 10-02-2006, 19:18   #1
Rzepak
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 02 2006

Wyślij wiadomość przez ICQ do Rzepak
Cool SpacePioneers | nowa strategia online

Ostatnio zauwazylem jak kumpel w szkole robi FS-y jednoczesnie na OGame i jakiejs innej, nie znanej mi dotad grze. Spytalem go o linka no i zaczelo sie.... Jestem uzalezniony

Gierka jest calkiem podobna do OGame, ale "troche" (ironizuje ) bardziej zaawansowana. I to w taki fajny sposob, bo np. X-Wars bylo niby tez zaawansowane, ale jak dla mnie przecudowane. A w SpacePioneers jest taka dynamika jak w OGame + pare udogodnien czysto technicznych + pare statkow/struktur, ale nie ma przesady. No i nie jest tak liniowo jak w OGame, widac ze ktos sie wysilil nad zrownowazeniem roznych taktyk w Spacepioneers. Efekt ogolny bardzo mi przypadl do gustu

Rejestruje sie linkiem:
http://www.spacepioneers.pl/

Ja gram na PL1 i PL2, teraz skasuje konto na PL1 i zaczynam na PL3 jak tylko otworza. Ciekawi mnie czy ktos stad zna ta gre?

Aha i warto sie teraz rejestrowac, bo jutro (w sobote) rusza nowa Gala (to cos jak Universum w ogamie) i bedzie mozna sie latwo wybic (taka mam nadzieje). Konta mozna zakladac juz teraz. Jakby sie duzo ludzi stad trafilo to moze bysmy zrobili jakis sojusz?
Rzepak jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.