Akallabet hmm co ci mam napisac to ty pierwszy pisales do mnie texty typu
"wjade i potne cie"
"Spodziewaj sie mnie bo polamie cie s****ysynu"
itp.
to co moge powiedziec chodz i wjedź ...
Napewno niebede stal obok
Jak mam przejsc do czynow nie bede jechal tam do ciebie jak cos to ty przyjedz do mnie mnie to wali w gruncie rzeczy i mam to powyzej dziurek w nosie
Akall od kogo masz to forum hmm moze nie dawaj mojego zdjecia albo daj swoje abysmy wiedzieli jush jak obaj wygladamy ;>
Zarejestruj sie tam i popisz cos ciekawego bo malo uzytkownikow mamy
Btw. nie mam wodoglowia... i nigdy nie mialem.
Bostorm bardzo podobal mi sie ten post był na poziomi i o to powinno tutaj chodzic.
Ja potrafie zrozumiec sytuacje kiedy jest wojna typu Polska vs Szwecja wtedy rozumiem aby polacy na nizszych lvlach pomagali rodaka ale nie rozumiem czemu tutaj wam ludzie maja pomaga i tak ci ktorzy was wola wam pomagaja... a ten temat chyba nikogo nowego nie przekona.
Widze ze siejnik ma tutaj dobra zabawe na elysi ale oskarza gringersow ze my przeganiamy ludzi na elysi ... wina stoi po wszystkich stronach i naszej i noctum i siejnika wiec nie skupiajcie sie tylko na pocisku nam....
Tak jak wiele ludzi z noctum ja tesh nie mam nic do stracenia na tej wojnie gram gdzie indzie i wpadlem pomagac znajomym Bax sho , gumis i inni ...
Niewazne jak sie ona skonczy ...
Jak wygra Noctum przestane tutaj grac i udam sie w stan spoczynku ...
Jak wygra Grinder postaram sie zrobic 104 lvl i przestane grac aby wrucic na arcanie
Pozdrawiam...