Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan W
Dobra widze ze walekifa nie da sie przekoanc. No trudno. Ale chciualem powiedziec z nie robie z 30 lvli elity wrecz przeciwnie powiedzialem ze takie lvle raczej nie biora udzialu w wojnie. A to ze powiedzialem ze trzeba pamietac takze o nich to prawda. Bo skoro zachecasz ludzi zeby zasiedlali serwer to co dalej?? Maja zaostac tymi 10 lvlami do konca zycia? A ty swoim 90 lvlem bezdziesz rzadzil? A pozatym naucz sie czytac ze zrozumieniem. I mysle ze najlepiej zrobimy jesli zamkniem ten temat bo to forum nie jest miejscem na klotnie.
|
Da się,da
Ale
Cytuj:
chciualem powiedziec z nie robie z 30 lvli elity wrecz przeciwnie powiedzialem ze takie lvle raczej nie biora udzialu w wojnie.
|
Taaak,tutaj cię nie zrozumiałem,wybacz,ale 30 lvl'e też na polu bitwy się gonią,i coś tam robią.
Cytuj:
Bo skoro zachecasz ludzi zeby zasiedlali serwer to co dalej?? Maja zaostac tymi 10 lvlami do konca zycia?
|
Chciałem ci tylko uświadomić że więcej ludzi na serverze to nie minus,ale sprawy zaszły za daleko

Mimo tego to nie ja wyskoczyłem z ocenzurowanym postem
Cytuj:
forum nie jest miejscem na klotnie
|
Tutaj się znowu mylisz
Cytuj:
Ale tutaj dyskusja toczy się o Nebuli, a nie o dobrych/złych cechach zaludnionego servera, więc ocb?
|
Już powiedziałem,ja tylko napisałem że pusty server nie znaczy dobry server.
Cytuj:
I tu jest właśnie je**** problem, że ty ciągle dzielisz graczy na "br", "swe" i "pl", to są gracze TIBII, czyli czegoś co powinno nie mieć wspólnoty z życiem na zewnątrz. Kiedy ty do pojmiesz?
|
Ja dziele graczy na PA,noobów,kozaków,newbie,porządnych oraz neutralnych graczy.A to że każda narodowość jest ich inną odmianą to nie moja wina.Wedłóg mnie Wojny na tibi są tylko aktem RPG,i nie powinno się tracić głowy,jeśli padło się na wojnie za polskę,wręcz przeciwnie.Ale jeśli Jakieś Swe tyrają całe servery,i nie dają w spokoju grać,to mam jeszcze ich szanować,tylko dlatego że są swe??
Polacy mówią na nasz naród narodem nOObów,ale mówią to tylko dlatego,że nie chcą wyjść na rasistów(tak to się pisze?)Polacy wcale nie stoją w tyle za innymi,poprostu inni wyrażają swoje poglądy normalnie,czego nie robią polacy.Z tąd to zamieszanie.
Ja rozumiem już wszystko,idziemy na kompromis,bo właściwie każdy ma troche racji.
Pozdrawiam,i przepraszam za marnowanie cennego czasu na spory