Zobacz pojedynczy post
stary 10-02-2006, 23:59   #967
Kapucha
Zbanowany

Kapucha's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Anjja
Ty jestes ladnie glupi..??
Ciekawe jakim specjalnym programem zlamiesz haslo gg na servie...??
NIE MA TAKICH PROGRAMOW to praiw tak samo jak bys znal kogos numer na tibia i probowal go zlamac jakims programem!!!Identyczna sytuacja...wiec sry ale napkom mowimi dobranoc...
lol wystarczy program ktory dopbiera wszystkie kombinacje znakow

a teraz COS WAZNEGO

dzisiaj na kopach mojemu kumplowi chcieli ukrasc loota to zaatakowal tego thiefa
przybiegl 40 ek i ubil go praktycznie za nic, po deadzie kumpel zalogował na swoja postac (Neo'Gru) i gada z tym ziomkiem Ble~~ (ja tez gadalem zapytalem czemu zabil on na to ze pkowal a ja ze nie pkowal i czemu robi skull hunt a on stwierdzil ze to jest cos normalnego ;]) okazuje sie ze on pro by Nackers ... nackers przybiega zabija Neo'gru za nic co sie dzieje dalej... gadam z Ariusem, a Neo z Taifunem i wiecie co? xO nackers ma leciec z gilidi ;] prawie polecial ale jakies glosowanie itp. i w koncu nie polecial ostatnia szase ma...
ten post kieruje do wszystkich ktorzy na wszelkie sposoby jada taifuna ze jest *****em pa sharuje itp... po odejsciu Fenixa'Gru wiekszosc gru zaczela padac za nic np. neo'gru seth'gru natomiast taifun zawsze stawal za nami nie dlatego ze jakimis jego ziomami jestesmy tylko dlatego ze (przynajmniej w moim odczuciu) jako jeden z nielicznych na 170lvlu wytepia z serva pa

i teraz mnei zluzgajcie ze mu dupe lize ;]

by neo'gru and jitvey
Kapucha jest offline